![]() |
Cata, din curiozitate, cam cat a costat tuningul. Parca ai 470 de cai ,nu :?:
|
:lol: :lol: da cam pe acolo ma invart... :lol: despre preturi ce sati zic...a costat.ceva....mai bine te uiti aici..www.mtm-online.de dai la rs4 si te uiti la varianta de 458 cp..acolo .*****ie tot .... :)plus o electronica mai bun decat varianta ..cu 458 cp ii mai complicat dar electronica a costat cel mai mult... :) oficial am doar 458 cp :wink:
|
\"doar 458 de cai\" Ha ha ha ha ha ha... Cata, vorbesti de parca as vorbi eu despre dacia mea .. \"doar 62 cp\" ! Dar ma intreb oare RS4 are sanse in fata unui Cayenne Turbo? :?
|
glumesti??? :lol: :lol: :lol: un rs4 de fabrica bate un cayenne turbo de nu se vede... :lol: :lol: masina aia are...450 cp dar si 2,5 tone...nici nu se compara...ce comparatie ai facut tu aici... :lol:
|
:oops: , intrebam si eu, nu le stiu chiar pe toate! :D Thx pt ca m-ai pus la curent!
|
nui nimica asa numai ca sa sti cayenne turbo are 5,6-100 iar rs4 4,9 :)pt jeep ..ii beton adica nare adversar :)
|
Mai nou este cayenne turbo de 500 de cai. 0-100 face in 5,3 iar vit max este de 270 kmh. Oricum nu se apropie de rs4 :wink:
|
Re:
Quote:
|
Da, sunt sigur ca de fabrica dar a fost lansat de putin timp, este un fel de upgrade la cel de 450 de cai :lol:
|
Re:
Quote:
|
Da dar touaregul w12 am inteles ca este serie limitata. Eu zic sa continuam discutia pe pm daca vrei ca aici suntem deja offtopic :oops:
|
Re:
Quote:
asa e , numai smecheri in DR taberei acolo ;p de acolo sint si eu , am prieteni care il stiu pe boris. |
EU ;p
EU am .. poze pe desk top (de fapt am un Champion S4 /rs4 wide body http://www.championracing.net/Audi_S...of_audi_s4.htm )
hehe, glumesc ..as vrea eu , aici in USA nu s-au vindut si pt. ro era ceva de vis .. nici atat ;p |
Re:
Quote:
|
Re: Cine are RS4???
4 Attachment(s)
:cry: De unde tataie de unde -- in fotografii :lol: il am nou nout:!:
Serie benzinä 4,2l 309kw /420cäluti 85.700 euro färä extras si färä tva Attachment 78117 Attachment 78119 Attachment 78120 Attachment 78121 |
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning