![]() |
Re: X-Mas Challenge 2010
1 Attachment(s)
My STi Snow-er. :D :arrow:
PS: Acum am observat ca se cer 2 perspective. Am incercat un spate, insa astept verdictul, Evo. |
1 Attachment(s)
am incercat si eu ceva,din pacate numai o perspectiva:sad:
|
Multumesc mult Evoluzione :) , scuze pentru lipsa de activitate , am fost plecat si abia azi am revenit acasa . Am vazut ca nu au fost postate multe lucrari , este clar ca s-a tinut lumea de chefuit :-) . Sper ca Mosu' a trecut pe la toti si a lasat cate ceva din sac :-) .
|
se mai pot face inscrieri ca masi baga si eu
|
Nu stiu , am vazut ca pagina cu votarea desenelor este inchisa . Poti sa il intrebi pe Ace Axel sau pe Evoluzione .
P.S. Deoarece pe pagina de vot nu am apucat sa multumesc , tin sa multumesc aici celor care au participat - votat , si normal .. :-) , sa multumesc si mai mult celor care au votat propunerea mea . |
Quote:
|
Nup, s-a inchis votarea pentru acest challenge, acuma trebuie, gabriel_cars este castigatorul are sticky o luna la topicul lui si o sa dea el urmatorul challenge.
Amintesc ca topicul de challenge-uri e aici si ca exista si un topic de provocari pentru doritorii de concursuri ;) |
O sa propun foarte curand tema , sper sa fie un subiect incitant pentru toata lumea :-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:26. |
- Copyright 2026 4Tuning