Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Proiectul NWA cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/226000-e36-proiectul-nwa-cabrio.html)

P A K E 08-12-10 19:14

Re: E36 - Proiectul NWA cabrio

Bai nene, dar cate masini ai tu? :lol:
Felicitari pt noua achizitie!

BMnWA 08-12-10 23:46

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3880833)
Eu deja ma programez la o plimbare la vara cu cabrio-ul :))

te iau si acuma la prima ninsoare daca insisti mai repede :))

Quote:

Originally Posted by tm 63 flo (Post 3880935)
frumos cabrio si spor la modificari..., te-ai gandit sa mergi pe stilul clasic cu ea(doar jante,suspensie, eventual grila de facelift, si pus la punct problemele de caroserie care sunt) pt. ca E36 cabrio e o masina cu o linie super si arata bine oricum, doar o parere, sa nu fie cu suparare......bafta

Sigur ca da,am luat-o pentru linia ei de fabric,nu voi incerca sa o stric,eventual sa o scot mai mult in evidenta.. O sa fie o clasica obijnuita cu elemente OEM,nimica iesit din comun,nimica extrem,doar simplu si de efect.

Quote:

Originally Posted by P A K E (Post 3880967)
Bai nene, dar cate masini ai tu? :lol:
Felicitari pt noua achizitie!

E... :) mersi

BMnWA 09-12-10 01:07

17 Attachment(s)
Am uitat sa mentionez,masina are praguri M si discuri spate :drunk:. Azi am reusit sa ii prind fata de usa la fix pentru ca avea vreo 6 cleme rupte,am schimbat motorasul de la geam si merge perfect,am rezolvat si cu garajul,am probat daca intra masina,de maine o sa stea la adapost pana cand vine vremea buna..Maine sper sa ii pun cotiera,cd,stopuri M si daca am putin noroc si bara M.. Mi-am luat o bara spate M dar nu stiu pe care sa o pun,cred ca o voi pune pe coupe totusi ca.. e mai sportiv iar pe cabrio voi lasa o bara M normala cu o singura iesire.

Maniak22 09-12-10 05:48

Aici presupun ca lipeai usile .... o problema des intalnita la e36 scartaitul plasticelor din usi.

BMnWA 09-12-10 08:33

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3882039)
Aici presupun ca lipeai usile .... o problema des intalnita la e36 scartaitul plasticelor din usi.

nu,acolo am luat clemele de prindere de pe alta fata de usa..

Wilgax 09-12-10 10:31

Sef da ala micu de 2.5 de 24 valvoase nu mai da semne de viata pe thread?De el ce se mai aude?Sau pe iarna e gata investita la el.....mai bagi in fratesu cabrio.:lol:

BMnWA 09-12-10 18:12

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3882491)
Sef da ala micu de 2.5 de 24 valvoase nu mai da semne de viata pe thread?De el ce se mai aude?Sau pe iarna e gata investita la el.....mai bagi in fratesu cabrio.:lol:

Inca nu e gata hala si pe vremea asta ploioasa e greu sa fug cu masina tot dintr-o parte in alta,in cateva luni o sa imi termin treaba si atunci o sa am suficient timp sa le pun la punct. E aglomerata perioada asta nu e timp chiar de toate..

Wilgax 09-12-10 18:19

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3883553)
Inca nu e gata hala si pe vremea asta ploioasa e greu sa fug cu masina tot dintr-o parte in alta,in cateva luni o sa imi termin treaba si atunci o sa am suficient timp sa le pun la punct. E aglomerata perioada asta nu e timp chiar de toate..

S-a inteles sef.Oricum cand mai ai timp, arunca poze pe fiecare thread cu ele ca lumea vrea de-astea, te-ai convins si matale singur!:lol::lol:

BMnWA 09-12-10 18:41

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3883574)
S-a inteles sef.Oricum cand mai ai timp, arunca poze pe fiecare thread cu ele ca lumea vrea de-astea, te-ai convins si matale singur!:lol::lol:

:))) pai stiu ,ca si mie imi place sa vad la altii poze cu evolutii,modificari si altele dar e greu sa ma impart in toate partile de unu singur.. In seara asta duc cabrio la garaj,ma apuc sa ii pun un mp3,poate ii montez cotiera ca nu am apucat decat sa o demontez de pe o masina si vad eu ce mai gasesc de facut..

Wilgax 09-12-10 20:32

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3883638)
:))) pai stiu ,ca si mie imi place sa vad la altii poze cu evolutii,modificari si altele dar e greu sa ma impart in toate partile de unu singur.. In seara asta duc cabrio la garaj,ma apuc sa ii pun un mp3,poate ii montez cotiera ca nu am apucat decat sa o demontez de pe o masina si vad eu ce mai gasesc de facut..

Bine sef.:-)

petryy 09-12-10 21:55

frumossss cabrio:X sa-l stapanesti sanatos8)

BMnWA 10-12-10 01:44

14 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3883574)

Uite,asta e pentru tine,dupa ce am vorbit pe la 7 , am fost dupa fata,dupa scule,am tras masina la garaj si asta am mesterit pana acuma.. Lucasuri fumurii,stopuri spate M ,mp3 LG cu stick,un up-grade la ceasuri de pe sedanul albastru,am scos boxa de la pasager de jos ca nu stiam de ce nu se auze,apoi am vazut motivul :)))era varza rau:)) o sa schimb boxele masinii cu unele HK, am si de sedan e46 si de cabrio e46 , o sa vad care cum se potrivesc mai bine.. E cam inghesuit grajul,abia ma invart in el,dar la ce vreme e afara,pot zice ca e ideal :D

Wilgax 10-12-10 09:59

Place mult la mandea ce-i acolo.Asa da, poze din belsug si pe urma muncii iese fortza sincer.Imi place mult sef.important e ca stii ce vrei sa pui pe ea si ma refer la OEM.:boogy

Ceasurile care le-ai montat sunt cele cu carbon in int nu?Vad ca ai modif la ele....:-)

BMnWA 10-12-10 10:23

nu prea am loc sa fac poze acolo si pe vremea asta de razboi nici chef de lucru nu iti vine.. Ceasuri da, e ceva colant,le-am avut pe cel albastru dar acuma i-am scos folia alba si am lasat ceasurile originale ale masinii,arata mult mai bine asa all black.. Stiu ce vreau sa pun pe ea,dar nu stiu ce eleron sa ii pun,sau daca sa ii pun ceva eleron..

vladigrec 10-12-10 13:49

eu zic sa ii pui din ala mic de M. ca ala arata cel mai bine pe cabrio...

All times are GMT +2. The time now is 10:24.

- Copyright 2026 4Tuning