![]() |
Re: E36 - Proiectul NWA cabrio
Bai nene, dar cate masini ai tu? :lol:
Felicitari pt noua achizitie! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
17 Attachment(s)
Am uitat sa mentionez,masina are praguri M si discuri spate :drunk:. Azi am reusit sa ii prind fata de usa la fix pentru ca avea vreo 6 cleme rupte,am schimbat motorasul de la geam si merge perfect,am rezolvat si cu garajul,am probat daca intra masina,de maine o sa stea la adapost pana cand vine vremea buna..Maine sper sa ii pun cotiera,cd,stopuri M si daca am putin noroc si bara M.. Mi-am luat o bara spate M dar nu stiu pe care sa o pun,cred ca o voi pune pe coupe totusi ca.. e mai sportiv iar pe cabrio voi lasa o bara M normala cu o singura iesire.
|
Aici presupun ca lipeai usile .... o problema des intalnita la e36 scartaitul plasticelor din usi.
|
Quote:
|
Sef da ala micu de 2.5 de 24 valvoase nu mai da semne de viata pe thread?De el ce se mai aude?Sau pe iarna e gata investita la el.....mai bagi in fratesu cabrio.:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
frumossss cabrio:X sa-l stapanesti sanatos8)
|
14 Attachment(s)
Quote:
|
Place mult la mandea ce-i acolo.Asa da, poze din belsug si pe urma muncii iese fortza sincer.Imi place mult sef.important e ca stii ce vrei sa pui pe ea si ma refer la OEM.:boogy
Ceasurile care le-ai montat sunt cele cu carbon in int nu?Vad ca ai modif la ele....:-) |
nu prea am loc sa fac poze acolo si pe vremea asta de razboi nici chef de lucru nu iti vine.. Ceasuri da, e ceva colant,le-am avut pe cel albastru dar acuma i-am scos folia alba si am lasat ceasurile originale ale masinii,arata mult mai bine asa all black.. Stiu ce vreau sa pun pe ea,dar nu stiu ce eleron sa ii pun,sau daca sa ii pun ceva eleron..
|
eu zic sa ii pui din ala mic de M. ca ala arata cel mai bine pe cabrio...
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning