Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand Opel Ascona C 1.6D (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/225848-opel-ascona-1-6d.html)

soosy 20-03-11 15:12

re: Opel Ascona C 1.6D

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4185133)
Nu vrei cumva golful meu la schimb? ma tenteaza 1.6 d...

sorry dar nu...in primul rand schimb nu ma intereseaza deloc si mai apoi benzinar de nici un fel

chestia ii ca masina sta degeaba,totul ii ok si pacat de ea
daca nu o dau la banii astia,pomana 38mil....atunci asta e...poate o sa ii mai vina randul sa slujeasca
tousi ii diesel,ii inmatriculata,tehnic ok,actele la fel....

yneedlove 22-03-11 17:03

din ce an e masina asta a ta??

soosy 22-03-11 21:49

ii din 90.....ascona C
din cate stiu ii ultima sau penultima editie de ascona...s-au facut pana in 92 parca...

yneedlove 23-03-11 08:52

ultima in 92?...cam greu cu piesele....

cu rugina cum sta?

cati km reali are....cum sta cu consumul....cumstai cu actele la ea???

soosy 23-03-11 09:00

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 4193158)
ultima in 92?...cam greu cu piesele....

cu rugina cum sta?

cati km reali are....cum sta cu consumul....cumstai cu actele la ea???

din cate stiu da...92 ii ultina fabricatie.....piese sunt,relax
rugina nimic,am mai spus-o si garantez
consum foarte bun....cam 7 in oras(max)si undeva pe la 6 afara
actele sunt ok,pe numele meu....masina este in familie din 99
absolut fara probleme

yneedlove 23-03-11 09:07

Vad ca bordu e cam crapat.... cum sta cu electrica....ce se necesita facut la ea? cum sta cu partea electrica? caldura?

soosy 23-03-11 10:01

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 4193198)
Vad ca bordu e cam crapat.... cum sta cu electrica....ce se necesita facut la ea? cum sta cu partea electrica? caldura?

da intradevar este....

ea sta destul de mult timp si soarele si-a pus amprenta...dar ii chestie de look...
partea electrica si totul la masina ii absolut ok...nu are nevoie de nimic nimic
frana este,directie la fel,motor,faruri,stopuri,semnalizari,stergatoare.. .tot tot
caldura baga de te saturi:))....

inca odata repet si cu asta zic tot
masina ii ok,nu are probleme
nu ai nevoie de investitii,din punctul de vedere ca cumperi masina si nu poti umbla cu ea din diferite chestii.....
nu exista asa ceva

mai multe detalii ai nr de tel

soosy 29-03-11 09:57

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 4193198)

interesat de masina pana la urma sau doar intrebari?!

valabil

pret ceva negociabil....totusi masina in stare buna,fara probleme,inmatriculata,taxe si acte la zi.....

Antilles 30-03-11 10:29

Ascona asta isi merita banii, piese sunt garla la preturi mici, bordul acela crapat se poate cumpara de la firme de dezmembrari (destul de ieftin), totusi e de luat in considerare ca se cumpara o masina din 90 nu din 2001 (la banii astia nu-ti iei masina noua oricum) si sa nu uitam ca asa cum e ea veche pun pariu ca are materiale de calitate mult superioara fata de ce se gaseste acum in comert (nu vorbesc de masini de lux).prin urmare doresc succes la vanzare proprietarului si un Up!!! de la mine!

soosy 30-03-11 15:10

Quote:

Originally Posted by Antilles (Post 4212195)
Ascona asta isi merita banii, piese sunt garla la preturi mici, bordul acela crapat se poate cumpara de la firme de dezmembrari (destul de ieftin), totusi e de luat in considerare ca se cumpara o masina din 90 nu din 2001 (la banii astia nu-ti iei masina noua oricum) si sa nu uitam ca asa cum e ea veche pun pariu ca are materiale de calitate mult superioara fata de ce se gaseste acum in comert (nu vorbesc de masini de lux).prin urmare doresc succes la vanzare proprietarului si un Up!!! de la mine!

mersi....ai perfecta dreptate,nu ca fiind vorba de masina mea dar in general cam toate masiniile astea "oldies" 90'

un bord costa 20 eu:))....o bere,suc langa si intr-o dupa masa ii si pusa...orice are se face in fata portii,nu necestia diagnoze,teste si etc..
+ la banii astia....
100% masina ii functionala,si nu necesita investitii pentru a te folosi de ea!!ii o masina tapana,sa iti faci treaba...pentru figuri,lux si etc exista audi,bmw,mercedes dupa 2005:) dar un lucru subliniez ca niciodata masiniile amintite nu o sa aiba durata de viata cat are asta,si mai ales sa fie in starea asta

cand ajunge o masina de dupa 2002 la anii astia,as vrea sa vad care o mai fi pe roti:))

soosy 08-04-11 22:32

3500 lei...pret absolut fix
actele sunt in regula,fiscal pe loc
masina nu necesita investitii pentru a te folosi de ea
motorul este ok,nu papa ulei,nu fumega....caroseria la linie,fara rugina

pentru cei interesati masina este in regula din toate punctele de vedere,mai ales la varsta ei

variante nu ma intereseaza,nevoie de bani si masina sta degeaba
astept oferte

soosy 20-04-11 17:59

valaaaabil.....chiar invit cumparatorul sa vada o masina batranica cum sta la anii ei,evident doar persoane interesate si exclus batatorii de seama ca de aia sunt destui

daca as putea,as da si garantie la ea:).....chiar pacat de ea sa stea

Alex4u 20-04-11 23:01

daca erai mai aproape aia era..

soosy 20-04-11 23:05

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 4272332)
daca erai mai aproape aia era..

asta e....poate te hotaresti si poti veni linistit cu alt mijloc de transport si mergi acas cu ascona:D....o sugestie doar
oricum asigur ca masina este perfect functionala,deci orice cumparator poate veni de oriunde ca nu sunt probleme(nici ca sunt doar vorbe de prezentare si masina nu ii ok,dar si ca poate pleca la drum linistit)

Antilles 28-04-11 11:00

Cred ca ti-am gasit un client, te sun mai spre seara, faci 2 beri:P

All times are GMT +2. The time now is 07:04.

- Copyright 2026 4Tuning