![]() |
Re: Racing Street Team
exact cum ii place lu` jambon .. poze cocotzat p gard :D:-):-)
|
felicitari shi multumiri pentru cei care si-au postat masina...ii asteptam shi pe ceilalti...revin mai tarziu cu lista membrilor...shi un videoclip de prezentare...
|
Lista Membrilor RACING STREET TEAM
1-Robert-Peugeot 206 2-Lolo-Opel Astra G 3-Radu-Golf 4 4-Bogdan-Golf 4 5-Jambon-Vectra A 6-Tudor-Peugeot 307 7-Rares-Mitsubishi Lancer 8-Ioana-VW Jetta 9-Gabi-Ford Fiesta 10-Fabian-Opel Vectra B 11-Leo-Audi A4 12-Mihai(glontz)-golf3 13-Florin(barsan)-golf3 14-florin(pasa)-cielo Asteptam si cautam noi membri:D:-P |
4 Attachment(s)
Sa va prezint masina mea, un VW Golf 3 din '94. Are un motor 1,6(abu) si 75HP, momentan imi sunt de ajuns.Masina are mici modificari:
-jenti BBS pe 15" -suspensii sport fixe SSSuperSport -filtru de aer sport Simota -toba finala Carub Pe viitor vor mai avea loc modificari si voi veni cu noi poze. |
Frumos Golf .Lay low :D.
|
6 Attachment(s)
Prezentarea mits-ului meu e realtiv scurta....nu am modificat inca decat admisia si evacuare,dar urmeaza si altele pt ca e un proiect de durata pe care abea astept sa il finalizez.Aici sunt si cateva poze po jucaria:D
|
7 Attachment(s)
Salut! Asta e masina mea,unPeugeot 206 din 2004.Ca modificari pana acum: xenon,toba sport(yed),leduri albe la pedale si sub scaunele spate,ploape.Vom mai vedea pe viitor.
|
Aoleuu....:rolleyes2
Frate o luati cu vreti ca pe ceva bun sau ceva rau,nu sunt destule cluburi de racing in romania????Chiar trebuie sa fie sute si sute de cluburi???:???: |
sal masina mea e un ford fiesta motor zetec-s 1.6 16 v 105hp ,evacuare modificata . :D
|
Quote:
Asteptam in continuare noi membri.... |
Intalnirea de saptamana asta va avea loc in afi cotroceni la zona roz la ora 20:00...
Astept sa confirmati prezenta.... |
1.rares
2.ioana |
1.rares
2.ioana 3.LoLo |
Quote:
5.alex |
Quote: