![]() |
Re: E30 - CJ 07 NKH
Am achizitionat niste scaune fatza de e36 si lam pus sus arata super bine si au fost si foarte eftine dar acum nu mai potrivesc centurile trebuie schimbate si alea oare imi merg de e36 si alea?
|
Jetronicul nu are regulator de relanti electric, se regleaza din surubul din capul admisiei, din inbusul de la debitmetru sau din debitmetru...daca ai fluctuatii sau galopeaza, trebuie reglat avansul...
|
debitmetru ala nu prea am incredere in el cu toate k merge motoru bine cu el dar pt faza de relantiv nu ma incred in el....vreau sami iau unu bun sigilat si asta sa il fac sa mearga pe JAR;))
|
este siguranta dusa cu siguranta, nu este in panou..la mine de ex ii in fata la motor unde desfaci sa umbli la ventilator acolo il gasesti,regulatorul de relanti arata ceva degenu posibil negru si nu neaparat in T
ieri am fost la sineta (coxu,pista) cum vrei tu sa ii spui..are el un debitmetru sigilat vb cu el. https://www.4tuning.ro/images/VAND-RE...ct-berlina.jpg |
Dar jetronicul are asta ce mentine relantivul?k eu nu lam vazut si mam uitat destul peakolo si dak il are explicami te rog pe unde e pozitionat!
|
ti am trimis pm..
|
Un regulator desta am dak asta ar fi baiul dar eu nu il vad la motorul meu nicari....si ink ceva motorul meu nu e m20 b20
|
Du-l la cineva care se stie si pune-l pe tester. Poate fi orice de la bujii pana la chestii mai de finete.
|
Pe la cj care aveti un torpedou bun?k al meu e rupt butonu de deschidere si e prins in holsuruburi.....Si inca ceva trebuieste la cineva carlig de remorca pt E30 suna urat dar poate cineva are nevoie am eu pe masina si il dau jos!dak doreste cineva sa se anunte!
|
Quote:
|
Si eu caut un capac de sub bord pe partea soferului si un capac triunghiular de plastic pentru oglinda de la sofer... Greu cu plasticele...
|
Quote:
zi un pret pe PM..... sal....... |
Quote:
|
Jetronicul nu are regulator de relanti, are un sistem de vacuum la care singurul lucru ce poti sa ii faci ii sa mentii furtunele bune sa nu ia aer fals
Eu ma refer la motorul de 2,0...nu stiu la 1,8 cum e conceput... Daca cand e cald motoul iti sta turatia fix inseamna ca nu ai aer fals...ti-am zis joacate la surubul ala pana ai 1500 ture la rece si 800 la cald |
nu`i la fel la 1.8 :) ,dar vorba omului joacate cu surubu de la debitmetru,tre sa fie in colt pe inbus de 4 parca,ai face bine sa verifici si avansu,cauta un om dornic de o tigara si`o cafea sa te ajute,cum ziceai greu cu banii in vremurile noastre.
Cat despre urs,imi place culoarea,mai e unu pe langa blocu meu la fel,mov,simpatic rau :D dai viteza si fa`l cum trebe sa arate,mult succes si spor. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning