![]() |
Re: ford taunus 1982
:Dda. motor de 1.6
dar cine stie posibil pe viitor sa i pun un 2.0 v6 ;) dar asta dupa ce i fac toate actele sa o inmatriculez odata ca m am saturat sa o tin la poarta degeaba |
are cineva semnale albe de vanzare? pt taunus
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ai nu gasesc pe nimeni. vreau sa fac si stopurile clare. farurile sunt albe ce sa le mai fac? mi ar fi placut angel eyes. dar nu cred ca se pot pune pe farurile astea de taunus :sad:
|
Quote:
angelurile pe taunus nu ar da bine...sunt patrate farurile, iar la faruri in loc de sticla aia cu linii iti poti face una clara...ideal ar fi sa iti pui si xenon si aia... |
Quote:
|
nu sunt ale mele am luat poza de pe net sa arat modelul care sunt interesat
|
1 Attachment(s)
....daca este cineva interesat.....
|
Quote:
|
anunt nu prea fericit:cry:. daca sapt asta nu imi aduce proprietarul actele la taunel il voi dezmembra si il voi vinde pe piese.:sad: . sau daca il va vrea cineva intreg care sa aiba rabdare cu proprietarul pana i aduce fiscalul de la financiar voi fi mai fericit ca am muncit din greu la ea. la masina mai este de reglat carburatorul sigurantele de schimbat la electrica si actele de facut. de restul ce a fost mai greu m am ocupat eu. pareri ceva? ar fi cineva interesat de masina sau de piese? de curiozitate. ma ocupam eu de carburator si partea electrica dar nu mai am nici macar un leu. (probleme de familie):sad:
|
5 Attachment(s)
VAND TAUNELUL. CINEVA INTERESAT?:?::?::?::?::?:
TEL 0763609992 SAU ID-UL al3xu2107 |
vand piese ford taunus
|
ce bani vrei pe masina ?
|
e pe bazar parca...600e parca
|
Quote:
in bazar este 1000euro. era 600e inainte sa bag bani si multe ore de munca in ea am nevoie neaparata de bani dasta am lasat la pret |
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning