![]() |
Re: Škoda Octavia RS TDI
parca pretu o sa fie cu ceva peste varianta pe benzina adik undeva intre 2000-4000 de euro :D in functie si de cutie [automata ,manuala ]
|
Nu exista cutie automata pe RS.Pretul de baza la RS 2.0 TDI e 19.963 CIP iar la RS 2.0 TFSI benzina 19.307 CIP,iar pretul optionalelor e la fel pentru ambele motorizari.
|
da da se fac si p comanda si it ia o suma destul de mare :) cum se fac si la alte marci
|
Era frumoasa oricum masina,dar parca cu motor diesel e si mai frumoasa :D
|
Cum poate sa fie o masina mai frumoasa daca are alt motor?E accelasi kit exterior cu TFSI nu exista nici o modificare.Geko sa nu crezi ca Skoda e firma de chiloti dantelati de iti pune ce vrei tu pe masina.Nu poti sa iti pui pe RS cutie automata,du-te tu la Skoda si daca reusesti sa iti comanzi asa ceva,iti platesc eu masina.Nu mai raspandi zvonuri de closet,ca mai gasesti pusti de 13 ani sa te creada.
|
masina sport diesel... marfa... :(
|
octavia rs tdi are targetul ei si sunt convins ca se va vinde mai bine decat varianta tfsi.masina arata bine si cred ca se preteaza excelent unei familii, unde sotul (soferul) doreste un look mult mai atragator decat o octavia 2 obisnuita si performante cat de cat decente.
dar niciodata octavia rs tdi nu o sa ajunga la performantele motorului pe benzina.cred ca badgeul "V-Motorsport" e reprezentat de motorul de 2.0 TFSI de 200 cp.uitati un link reprezentativ (e varianta tfsi) https://www.youtube.com/watch?v=WKTVDsLV_jI |
au facut o chestie f interesanta la skoda
nu sunt deloc adeptul diesel dar mi-ar place si mie una dar nu am bani.. asta e |
arata f misto masina ;) ii bine ca or scos si varianta diesel, pt ca cine vrea consum mai mic isi ia diesel... cine nu isi ia pe benzina :D
|
:D ....e o masina frumoasa, imi place mult eleronul, jantele...totul....cat despre motor...SUPER!!!
Oricum...imi plac f mult TDI-urile....:D |
Quote:
|
mai baietzi cred ca majoritatea dintre voi nu ati mers cu o skoda octavia tdi de 90, nu pot sa zic nimic despre alt model cu alta motorizare dar cand i dai span si mergi la blana cu 4 persoane si bagaje cu ea consuma dieselul vostru de rupe in doua asa ca nu mai zice-ti ca este diesel si este economica poate cand mergi cu un 120 si esti singur in masina sau cu inca o persoana consuma putin. Asta nu inseamna ca nu imi plac motoarele tdi. Masina arata super dupa parerea mea mare. Asa ca baietzii cu banii hai ca vrem sa o vedem pe strada mai repede :poke:
|
pacat ca nu mai fac versiuni de 4x4, doar la variantele combi. pt ca atunci chiar nu mai aveam in ecuatie passatul 4 motion
|
e tentant pentru un diesel:)
|
de notat este faptul ca motorul asta este Common Rail, fata de varianta de varianta de 140cp care este PD ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning