![]() |
Re: Vine si eu...cu vectra A
Foarte frumoasa, dar reunta la imitatiile de pleope de pe faruri..Preferabil sa iti iei pleope speciale pt modelul tau..In rest e super..Si o poza cu spatele daca se poate. ;)
|
Arata bine , masina asta a fost alba inainte ? Sau ai vopsit tu interiorul la usi si praguri cu alb ? Interiorul e alb/negru/crem , nu s-ar putea inlocuii crem-ul acela cu alb ?
|
am si eu o vectra a 2.0 litri tot neagra :D
|
vine vine si o poza cu spatele....dar acu masina e la "reanimare"...dupa ce o scot ...o sa vedetzi si spatele...
|
Tare masina...mai este o calibra abia tunata tot la pascani...super tare!!!
|
nu ai zis nimic de motor ...
ce sunt cu butoanele de langa schimbator ? cu ce ai vopsit interiorul (bordul) ? |
eeeee.......butoanele alea bob au ceva special.....cand apesi pe ele se sperie lumea pe strada....:)))))
|
cat despre motor....nu pun poze ca va speriatzi.....si nici nu va povestesc ca nu mai dormitzi noaptea..
|
frumusica jucaria .... sa ai noroc de ea si sa o poti tine sub control :lol:
iar in ceea ce priveste dormitul noaptea...poti sa ne zici linistit .... s-asa nu dormim noi... ca doar stam pe forum sau prin masini :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
Crezi ??? :) Vrei sa te sperii eu sa nu mai dormi noaptea ??? :):):) Am sa vin in Pascani in toamna asta , cu niste " treburi "... dar nu cu Astra ... cu alta masina ... si garantez ca am sa te sperii si cu aia ... si nu numai pe tine ... pe toti pe care am sa ii prind pe drum ! :) |
Quote:
... crezi ca ne sperii pe noi ??? sau te sperii numai pe tine de nu mai poti dormii noaptea ca ai un 1.6 sub capota |
bob nu fi rau ... e 1.8i :lol: .....
|
looooooooooooooooool
|
Quote:
|
super fain asa....cu fumu'-n spate :D
|