![]() |
Re: Machete in lucru - hoscoialf
Quote:
|
6 Attachment(s)
Buna dimi am mai lucrat la el ceva asa ca lasati pareri!!!!
|
Super tare...trebuie sa fie Black Edition asta...negru-geamuri negre-jante negre.....Pimp my Ride X !! :)):):):)
|
Mersi o parere buna :)
|
6 Attachment(s)
Mi-am luat o poxilina si i-am astupat gaurile care se vedeau din carton si a iesit deva si dati-mi mai multe pareri!!!!!
|
Va rog sa ma ajutati cu poxilina asta ca nu stiu cu ce s-o finisez!!!!?????
|
Ai incercat cu o bricheta? :D Stii ce frumos se finiseaza ? Nu mai ramane nicio imperfectiune...chiar niciuna crede ma!!!
|
Cea mai tare machetă de pe forum :shock: bravooo !!!
Eu zic să te mai documentezi despre cum se lucrează pe tema asta ;) |
1 Attachment(s)
:yikes::yikes::weirdfacepustiule nu cred ca mai are rost sa continui la maculatura aia, sa ne intalnim intr-o zii sa iti dau un trabi destul de frumusel cadou
|
Multumesc foarte mult dar raman cu rabla mea v-a fii bomba pe rotiiiiii!!!!!!!!!!!!!11:))
|
......aaaaa:shock:.....scuza-ma dar "maculatura" aia nu mai arata a masina DELOC:x...crede-ma....mai bine o lasai asa si te apucai de una mai buna...:???:
|
Quote:
nu stiu cum ti-a venit ideea sa pui poxilina pe un carton ca ala, fara macar sa stii cum se lucreaza cu ea, mare greseala.ai face bine sa-l pui pe foc si sa incerci sa faci altul, dar sa te documentezi inainte... p.s:ce poxilina ai luat de e asa alba, sau nici macar nu ai amestecat-o...:eyebrow: |
2 Attachment(s)
buna,buna asta....pacat ,,ca e ilegale,,(nu vreau sa te supar cu comentul meu dar si eu cand am facut o,,bomba pe roti,,am tacut si am inghitit in sec vizionandu-mi,,petarda,,descurajat...)Parerea mea e ca mai bine modifici o macheta ori faci una din tabla(arata cam calicatura ,dar merge):D...orcum succes in continuare....buna asta cu petarda !!!
Inghit cat pot am doar 13 ani de unde sa stiiuuu!!!!!! Acum si cu jante!!!!!!! putin suparat!! |
sincer....................
arata exraordinar de naspa... mai ai de finisat acolo o gramada... vorba celorlalti,daca nu sti cum se lucreaza cu poxilina,de ce ti-ai cumparat si ai aplicat-o deja? Oricum...bafta.... |
Multumesc o sa incerc so finisez !!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:11. |
- Copyright 2026 4Tuning