![]() |
Re: Expert Detailing - Folie auto
cu o programare nu cred ca dureaza mai mult de o ora... maxim
|
Quote:
|
Quote:
Cit ar costa "meniul" de mai sus pentru 407-le meu ? :) |
Quote:
Inteleg ca nu se monteaza pe toata suprafata acoperita de vopsea ? Intreb pentru ca am fost zilele trecute prima oara cu 407 la spalat si mi-au facut-o aia numai dungi de la cirpele ale pline de "nisip". :( Exista vreo forma de "acoperire" care sa protejeze pe viitor la astfel de "timpenii" si neprofesionalisme din partea unor "spalatorii" ? Merci. |
Quote:
|
salut pt un clio symbol laterale spate + luneta cu folie si cele fata cu acea folie de care ziceai ca e omologata , cat ma duce tot si foliile is mai inchise de 50 %. ms
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
BMW 645i - Detailing Complet + Protectia de iarna WinterCarShield
|
6 Attachment(s)
Poze cu VW PASSAT: Aplicare de folii autorizate + Detailing exterior
|
Incepand cu luna februarie sunt disponibile toate cele 3 tipuri de folii autorizate disponibile pe piata: Samurai , LLumar si 3M . Acum,in functie de bugetul si exigentele dvs. la noi gasiti tipul de folie pe care o doriti!
Pentru informatii si programari : 0726 728 218 |
care sunt diferentele de pret intre cele 3?
|
Pentru folia SAMURAI: pretul variaza intre 287RON-505 RON (in functie de transparenta foliei si nr. de geamuri)
Pentru folia LLUMAR:intre 427 RON-767 RON Pentru folia 3M:intre 597 RON-947 RON Pentru a afla pretul exact suna-ma (0726 728 218 ) si imi spui exact ce tip de folie doresti si pe ce geamuri.Sau eventual putem face o programare la unul din centre si te hotarasti acolo dupa ce vezi si toate tipurile de folie si diferenta dintre ele ;) |
6 Attachment(s)
Octavia 2: luneta+laterale spate- folie LLumar transp.5%
laterale fata - folie Samurai transp.70% |
Salut....vroiam sa te inteb cat costa pentru un Ford Focus berlina (ultimul model) : as dori un pret pentru laterale spate si luneta (cu omologare bineinteles).
Daca se poate sa-mi spui preturile pentru fiecare folie in parte ar fi mai mult decat perfect. Astept un raspuns. |
Salut!
Pentru Ford Focus : luneta+ laterale spate: -287 RON folie Samurai-3 ani garantie -427 RON folie LLumar- 5 ani garantie -597 RON folie 3M - 7 ani garantie Pretul include montajul,certificat de garantie, certificat de calitate + certificat de Conformitate R.A.R. care atesta legalitatea acestora. |
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning