![]() |
re: Echipa CRS(CityrideRS)-Oradea
Quote:
Quote:
Quote:
si bafta! |
ce om ba flo? :)))
|
Maine.. Duminica pe 16 Ian Intalnire CRS Club ora 14:00 in parcarea de la sala sporturilor.Stickerele vor fi scoase Luni si va urma o noua intalnire pt a le impartzi.Va Multumesc.Cine poate sa fie prezent.
|
2 Attachment(s)
Duminca data de 23Ian orele 17:00 in parcarea de langa stadion,intalnire CRS club,sunt gata stickerele!!Sunt asteptati toti cei care au chef de un pahar de vb ;).Si asteptam noi membri!
Forumul nostru: http://crsclub.forumz.ro/ |
8 Attachment(s)
O intalnire foarte tare a fost azi baieti!!Ma bucur ca suntem tot mai multi....si inca nici nu am fost toti.Postez niste poze aici de la intalnire scuzati claritatea ca e facut cu telefonul,dar o sa revin cu poze mai clare cum le primesc.! :D...Astept urmatoarea intalnire&noi membri,cine ar vrea.. s`au are chef de barfa la o intalnire,sa ma contacteze PM.
|
S`a facut o mica modificare in legatura cu ora intalnirii care s`a schimbat de la ora 17:00 la ora 14:30,pana vine caldura,si pentru ca se intuneca prea repede.
|
Bravo baieti.....continuati si voi o noua trupa din tineretul actual.....eu va ajut cu ce pot daca e posibil.:-)
|
felicitari pentru Skoda 120 rosu, frumos si intretinut
|
Ms baieti :)
|
nui 120 ii 105 da mersi ori cum:P :)
|
7 Attachment(s)
O noua intalnire faina a avut loc sambata,din pacate iar au lipsit 5-6 persoane.am sa postez cateva poze.NU uitati de joi seara!!
|
frumos HAN`u ala...mi`o sarit in ochi prin oras :D
|
ma bucur ca mai sare cuiva "in ochii "din cand in cand si Han-ul meu :D
respecte :D |
Asteptam noi membri sa ni se alature:)deocamdata suntem pe la 10 persoane,si speram sa fim cat mai multi,ne facem o gasca larga de prieteni cu priceputi din domeniul auto.Daca ai permis de conducere si o masina care functioneaza si poti sa vii la meetinguri,deja poti fi membru.NU este obligatoriu sa ai o masina tunata,indiferent de varsta ... marca stare ..esti bine venit!
Ne vedem la urmatoarea intalnire :D 19 FEBRUARIE ORELE 14:30 PARCAREA DE LANGA STADIONUL FCB. |
Chiar arata bine HAN-ul ala.Cred ca suntem vecini.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning