![]() |
Re: Irish KIT and CUSTOM show 27.08.06
20 Attachment(s)
Si ultimul set de poze
MUSTANGUL BOSS a fost bestial |
5 Attachment(s)
De fapt cam astea au fost pozele
asta a fost shoul masinile au fost doar pentru iubitorii de genul dar au lipsit de la show unele masini care le-am vazut prin oras( TVR, charger,challanger, alfa romeo...oldies ma refer)! |
eclipsu ala seamana cu ce am eu unde so facut la ala tuning nu stiu , iar meganeul este PENIBIL 100%
|
3 Attachment(s)
this was it !
any other comments ? ps:nu va luati de frizura mea ca am fost decapotabil cate-va saptamani |
Lambo-ul ala galben si Ferrariul 360 alb sunt kit-cars?Daca da nu stii cat costa unul si ce motoare au(probabil V8-uri Ford sau similar)
|
daca te-o impresionat masina aia de teren cu roate mari sa vi aici sa vezi ce-si fac redneci cu truckurile le ridica de zici ca-s camioane :))
|
pune niste poze ma rednekule:lol:
|
o sa pun ca sa vedeti si voi ce fac unii cu bani pe aci , in romania astia se baga la rate sa-si ia masini aci se baga la rate pe 4 ani sa si le inalte pana la cer da nu intra cu ele pe noroi numa pe asfalt :))
|
Quote:
modena era bodykit pt mazda MR2 celelalte ''ferrari'' din poze sunt de fapt alte masini (mazda , peugeot ..)dar cu bodykit custom |
ce ma bucura ca macar tu nu folosesti cuvantul TUNING cand vorbesti de bodykituri :) daca macar tu ai inteles atunci tot e ceva mai e o sansa :)
|
Quote:
Oricum f misto, din poze nici nu-ti dai seama A si apropo e Toyota MR2 nu mazda... |
Quote:
|
12 Attachment(s)
nISTE POZE NOI , CU MASINILE PREZENTE PE ACOLO!
frumos acest show , vezi asa ceva rar in viatza |
haha dodge ram 1500 cu motor V10 Viper banuiesc :)) aci la un tent sale puteam sa iau unu cu 21.000 da ala nu`i rentabil deloc are el 510 hp da si inghite la benzol de nu`i drept :)) si numa de 91 i place de aia mai eftina ragaie
|
Quote:
Cum se face ca la voi aia de 91 e super si in Europa cea de 95 e cea mai nashpa cu care merg prost motoarele astea moderne? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning