![]() |
Re: E36 compact
Quote:
|
Quote:
:lol: am scos 2 si una am scoso intr-un Ford Focus :D:D:D...si a 2 am scoso pe Ferentari in Amanet :lol: :lol: :lol: !!! aveam farul in clantu usii de la amanet :D:D:D:D :lol: :lol: :lol: !! DECI BMW IARNA !!!!!! NUUUUUUUU !!!!!! |
Quote:
|
Re: E36 - compact
3 Attachment(s)
este cineva interesat de jantele astea,nu mai am nevoie de serviciile lor pret 130eur , sau la schimb cu 17'' model de M. sau ceva frumos dar nu peste 8j-8,5j latime.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
are cineva placa aia ce acopera portbagajul si plasticul ala pe care sta , as vrea sa le cumpar , atasez si o poza cu plasticul sa se vada ce-mi trebuie . mersi
|
Quote:
Stima Ioan |
nu am mai scris demult despre compact , acum as vrea sa il vand ,este in acesiasi stare buna ca inainte poate chiar mai buna , luna trecuta a primit pivot i, bucse , discuri , placute noi , arcuri spate , cauciucuri iarna tot ce trebuie la o masina . daca e cineva interesat pun si niste poze cu ea . pretul este de 2500 eur. sunt primul proprietar al masini in romania , nu sunt probleme cu fiscalul sau alte incurcaturi.
masina are ca dotari , clima , computer de bord , abs , geamuri electrice fata , geamuri spate manuale cu deschidere tip fluture , inchidere centralizata , oglinzi electrice , interior recaro partial piele , pachet exterior M . tel 0765.468.335 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning