![]() |
Re: '90s Supercars
frumoase masinute :D dar nici cea dea 3-a nu e de neglijat
|
Scapi si de impozite, cel putin in Bucuresti se poate daca cunosti persoanele potrivite. Masinile tale sunt de vis, sa le stapanesti sanatos
|
Deci ai reusit pana la urma sa o inmatriculezi fara sa platesti taxa :) Felicitari atat pentru reusita, cat si pentru bijteriile respective :)
|
daca aveai si un CL600 ma impuscam.
lasand gluma la o parte, tot respectul. FOARTE TARI masini!!! |
Quote:
|
Il vrei pe constiinta?:D
|
chiar ca-s spercaruri!:) bafta in continuare si ai grija de ele!;) si poate cu timpul mai vedem si alte "noutati" in "curtea ta", ma refer la alte masini superbe!:)
|
CL500/600 dar pe caroseria de MB balena, aia este intr-adevar o MASINA. Greu de gasit totusi in RO un exemplar in stare foarte buna, il am pe lista insa nu pe vremurile astea.
|
Superbe masinile, felicitari!!
|
IMPECABILE ambele exemplare , fara greseala , adevarate bijuterii pe roti
|
deci 8-arul ala e dementialllll de tot, crima la cel mai inalt nivel.... a fost, este si va fi masina mea faavorita intotdeauna.... cel mai bun BMW construit vreodata...
|
Cred ca o cutie manuala in 6 trepte ar pune mult mai bine in valoare performantele BMW-ului, cel putin intre 540iA si 540i este o diferenta de la cer la pamant.
Sa le stapanesti sanatos si fara incidente. P.S.: Stiu ca e mai usor de zis decat de facut. |
Speechless !!!
|
Felicitari!
Cand am ocazia sa vad un Seria 8, le admir foarte mult. Permite-mi sa te corectez: Seria 8-ul ala este super car si astazi. Datorita unui seria 8, am mers cu Porsche-ul decapotat cu peste 230. Mergeam seara pe autostrada in Germania, decapotat. La o intrare, apare un seria 8. Il arat prietenei mele si ma gandesc sa ma tin putin de el sa vedem masina. (Eu mergeam, el intrase incet pe autostrada). Si o calcat-o tipul. Aveam 230+ si l-am pierdut. Nu am mers mai tare ca eram decapotat. Absolut superba masina aceea. |
Moise, 8'arul este un grand touring, este un tanc de 2 tone, cutia automata este tocmai cea care ii pune in valoare calitatile masinii. Singura exceptie este CSI'ul care scoate din V12'le de 5.6 litri forta necesara sa o miste mai repede. Chiar si asa 0-100 la CSI este de 6.1sec, slab dupa zilele noastre. Am condus si CSI insa tot o matahala este, insa sta mai bine pe virajele rapide datorita puntii spate cinematice AHK. In rest, dupa mine, 8'ul ramane o masina care te plimba relaxat si cu stil, cu care poti sa conduci pe autostrada cu 200 si sa vorbesti in soapta cu pasagerul din dreapta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:40. |
- Copyright 2026 4Tuning