![]() |
mda
o dati in dieseluri si alte alea. io mas da cu florica daca vine cu 320-u. sunt curios cat de rau o iau :lol: |
si inca o chestie...masina aia se numeste BMW ALPINA pt ca este tunata, nu e stock.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
As vrea sa fiu moderator pe aceasta sectiune sa sterg aceste doua pagini de OFF-TOPIC!!!
|
Provoc Golful Galben din Insomnia :D
|
Asa DA ! :D trebuie neaaparat filmata , ca ar fi cam a 4 sau a 5-ea cursa dintre cele 2 masinutze :D Cata :D adevarat.. si stii de cine :D , :( sunt suparat ca sunt nevoit sa vand un tricou ca sa-mi acopar factura de tel :( asta-i viatza... vine altu , (tricou) e pe tzeava :D
|
B|shOp-VR6 VS X-Ray-Eyes ...
MERGE ? Sau X-Ray-Eyes VS orice VR6 , GTI sau G60 de pe VW, sau SFI si V6 de pe Opel ! Mentionez : X-Ray = 2000 16v si 150 Cp |
Domnu X RAY . . . . ne lasi . . . . 150 de cai . . . . visati urat cred.
Eu zic minim 200. Depinde de axe. Daca sunt \"rele\" numai din alea face 160-170 de cai. Din engine management mai are vreo 10 15 cai luati. Si Asta e numai ce se stie :roll: :roll: :roll: :roll: Deci . . . 200 de cai la 1000 kg. |
Re:
Quote:
|
Xray...dak mai ajteptzi pana la primavara itzi onorez provocarea cu cea mai mare placere... :mrgreen:
Pana atunci...succes! Uite cateva detalii despre caru meu : https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...er=asc&start=0 ;) |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:(
De ce suntetzi ma rai ... Nu asa spune fabricantul ? 110Kw :arrow: 150 Cp ... |
:lol: :lol: foarte adevarat.. 8) :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:51. |