![]() |
Re: golf 1 cu euro 3 ?
Alexutzzz, intelege ca f multa lume pe forumu' asta prefera o masina mai veche pe care s-a muncit enorm, cu multe lucruri unice pe ea, care in final devine una singura in lume, in detrimentul uneia stock din 2005, ca si care mai sunt inca ...100 000.in plus fata de asta are si performante foarte bune "baba" asta ... la siguranta is de acord cu tine ... dar la performante si aspect ..parerea mea ii ca nu poti compara o masina ca asta cu o maina stock euro3
|
Quote:
si de ce sunt penibil ? ... fiecare are o parere... te`am jignit cu ceva ? nu cred ... vezi`ti de motocicletele tale si de treaba ta si nu mai cauta anturaj cu mine .. ca nu te agreez... |
nu va mai certati ca nu are rost :D
sper ca te`ai prins cand am zis euro 7 :)) si cu 11.400 iti faci tu cu mana ta.... golf 2 kompressor, bmw e30 m5 ... si alte nimicuri din astea ;) sau iti faci o integrala... stai linistit ca ai ce face cu 11.400 euro ;) |
Quote:
|
oky la nea ion ma duc. inchidem discutia asta.
|
Sa-mi spuna cineva unde se poate prepara o chiuloasa... pe CNC....in romania ma refer.... Undeva unde sunt si scule... si sunt si meseriasi... dar din aia care se si pricep la ceea ce fac si stiu dc fac lucrul acesta...nu doar sa faca bani....
|
Quote:
Aici te contrazic ... n-as prea crede ca tot in Germania ajungi sa faci respectivul motor ... daca tu asha consideri inseamna ca nu ai cunoscut pana acum mecanici adevarati sau electronisti , tatici in meseria lor care rezolva probleme in 20 de minute cand altii seuita ca vitzelul la poarta noua si isi dau cu presupusul ... 11400euro ... Mda ... iti iei ceva second !!! Nu nou ... ca nu iti iei nou la 11400 nimik potent !!! Iti iei numai masini impotente dupa 2002 ... care Sugus Yam Yam de la golful asta ... mai putin din cateva pct de vedere care nu le luam in calcul tzinand cont ca discutam de O PASIUNE , NU O PENSIONARE !!! Siguranta ... masina asta chiar crede-ti ca a fost facuta sa fie rupta prin oras in fiecare zi ??? N-as crede ... Sunt avantaje si dezavantaje ... fiecare priveste problema cu ochii lui... unu care iubeste golful 1 l-ar prefera pe asta in detrimentul unui Golf 4 GTI din 1999-2000 clar ... Si invers ... Eu sincer n-as da banii pe el ... de ce ? Singurul Golf care imi place este GOLF 5 ! |
Quote:
|
Quote:
STill fan MK1-MK2 in detrimentul MK4-MK5! Mk3 se pare ca e la mijloc PS ; o fi poate si pasiunea mea pt Clasic cars sau Oldies:rolleyes2 |
Quote:
Mda.Un super motor sub o "coaja" veche.O idee geniala. Masinutza asta trimite un M3 la pascut, pe autostrada.:) Pe vremuri "m-a facut" un Trabant cu motor Golf GTI.Atita l-am urmarit pina l-am gasit intr-o parcare la o "pish" pauza.Nu l-am lasat pina nu mi-a deschis capota,nu de alta dar pe vremea aia nu-mi statea in fata nici macar un Audi 80 sau "ursuleti". Cert este ca am ramas siderat. Cine este fan "oldstyle" ,asa moare.Nu subestimati "vechiturile" de pe sosea,ca nu stiti ce au sub capota.;) |
BRAVo turbojak & xrayEyes pt RELPAYURI
prietenii stiu de ce |
Golf .... cea mai vanduta mashina din lume(ma refer la toata seria) cine stie... cea mai iubita? Mai mult ca sigur ca cea mai iubita :)
|
tristan ! regret sa te deazamgesc ( da si mie imi pare rau) dar BEETLE a fost cea mai bine vanduta masina a tuturor timpurilor
dar tind sa cred ca GOLF a fost cea mai iubita! |
Quote:
|
fratica si facut un prietenar de al meu un golf de nu stim nici noi care dintrun golf 1 care arata ca ala din imagine dar cred ca merita toti bani ,al meu inca saracu mai asteapta renovarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:55. |
- Copyright 2026 4Tuning