Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   golf 1 cu euro 3 ? (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/22466-golf-1-euro-3-a.html)

BULLDOG 27-08-06 13:46

Re: golf 1 cu euro 3 ?

Alexutzzz, intelege ca f multa lume pe forumu' asta prefera o masina mai veche pe care s-a muncit enorm, cu multe lucruri unice pe ea, care in final devine una singura in lume, in detrimentul uneia stock din 2005, ca si care mai sunt inca ...100 000.in plus fata de asta are si performante foarte bune "baba" asta ... la siguranta is de acord cu tine ... dar la performante si aspect ..parerea mea ii ca nu poti compara o masina ca asta cu o maina stock euro3

Bmwaldo 27-08-06 13:51

Quote:

Originally Posted by Alexutzzz (Post 533956)
walderama esti penibil
later edit .. on topic..:) masina de show;) doar atat.... daca tot comparam cu ceva mai nou nu mai bagati electronica.. atata timp cat are motor de S3 are electronica garla..... si pe langa o masina de generatie noua la accident in care ai vrea sa fi?

asa e sunt penibil .. hai fugi si cumpara un golf 4 stock de 100cp .. k e jmecher... si lasa`ma sa fiu eu in continuare penibil .. tu n`ai treaba pe la sectiunea moto ?
si de ce sunt penibil ? ... fiecare are o parere... te`am jignit cu ceva ? nu cred ... vezi`ti de motocicletele tale si de treaba ta si nu mai cauta anturaj cu mine .. ca nu te agreez...

GolfuletzS 27-08-06 17:31

nu va mai certati ca nu are rost :D

sper ca te`ai prins cand am zis euro 7 :))

si cu 11.400 iti faci tu cu mana ta.... golf 2 kompressor, bmw e30 m5 ... si alte nimicuri din astea ;) sau iti faci o integrala... stai linistit ca ai ce face cu 11.400 euro ;)

Bmwaldo 27-08-06 17:51

Quote:

Originally Posted by GolfTuning (Post 534179)
nu va mai certati ca nu are rost :D

sper ca te`ai prins cand am zis euro 7 :))

si cu 11.400 iti faci tu cu mana ta.... golf 2 kompressor, bmw e30 m5 ... si alte nimicuri din astea ;) sau iti faci o integrala... stai linistit ca ai ce face cu 11.400 euro ;)

iti faci tu cu mana ta ..si daca dai gres ? te duci la nea ion sa iti citeasca in carti despre motorul de golf ... si tot in germania ajungi .. mai devreme sau mai tarziu ..:lol:

GolfuletzS 27-08-06 17:57

oky la nea ion ma duc. inchidem discutia asta.

tristan 27-08-06 21:06

Sa-mi spuna cineva unde se poate prepara o chiuloasa... pe CNC....in romania ma refer.... Undeva unde sunt si scule... si sunt si meseriasi... dar din aia care se si pricep la ceea ce fac si stiu dc fac lucrul acesta...nu doar sa faca bani....

X-Ray-Eyes 29-08-06 22:58

Quote:

Originally Posted by Walderrama (Post 534197)
iti faci tu cu mana ta ..si daca dai gres ? te duci la nea ion sa iti citeasca in carti despre motorul de golf ... si tot in germania ajungi .. mai devreme sau mai tarziu ..:lol:

Crezi ???
Aici te contrazic ... n-as prea crede ca tot in Germania ajungi sa faci respectivul motor ... daca tu asha consideri inseamna ca nu ai cunoscut pana acum mecanici adevarati sau electronisti , tatici in meseria lor care rezolva probleme in 20 de minute cand altii seuita ca vitzelul la poarta noua si isi dau cu presupusul ...
11400euro ...
Mda ... iti iei ceva second !!! Nu nou ... ca nu iti iei nou la 11400 nimik potent !!!
Iti iei numai masini impotente dupa 2002 ... care Sugus Yam Yam de la golful asta ... mai putin din cateva pct de vedere care nu le luam in calcul tzinand cont ca discutam de O PASIUNE , NU O PENSIONARE !!!
Siguranta ... masina asta chiar crede-ti ca a fost facuta sa fie rupta prin oras in fiecare zi ??? N-as crede ...
Sunt avantaje si dezavantaje ... fiecare priveste problema cu ochii lui... unu care iubeste golful 1 l-ar prefera pe asta in detrimentul unui Golf 4 GTI din 1999-2000 clar ...
Si invers ...
Eu sincer n-as da banii pe el ... de ce ? Singurul Golf care imi place este GOLF 5 !

Bmwaldo 29-08-06 23:37

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 536288)
Crezi ???
Aici te contrazic ... n-as prea crede ca tot in Germania ajungi sa faci respectivul motor ... daca tu asha consideri inseamna ca nu ai cunoscut pana acum mecanici adevarati sau electronisti , tatici in meseria lor care rezolva probleme in 20 de minute cand altii seuita ca vitzelul la poarta noua si isi dau cu presupusul ...
11400euro ...
Mda ... iti iei ceva second !!! Nu nou ... ca nu iti iei nou la 11400 nimik potent !!!
Iti iei numai masini impotente dupa 2002 ... care Sugus Yam Yam de la golful asta ... mai putin din cateva pct de vedere care nu le luam in calcul tzinand cont ca discutam de O PASIUNE , NU O PENSIONARE !!!
Siguranta ... masina asta chiar crede-ti ca a fost facuta sa fie rupta prin oras in fiecare zi ??? N-as crede ...
Sunt avantaje si dezavantaje ... fiecare priveste problema cu ochii lui... unu care iubeste golful 1 l-ar prefera pe asta in detrimentul unui Golf 4 GTI din 1999-2000 clar ...
Si invers ...
Eu sincer n-as da banii pe el ... de ce ? Singurul Golf care imi place este GOLF 5 !

bun si cati mecanici dastia sunt in romania, andrei ? .. poti sa imi zici si mie ?.. tu esti unul dintre ei si ... inca cativa..si daca omu` o vrea intr`un timp mai scurt... si mecanicul respectiv te amana pe o perioada indelungata ce faci ? la ce solutii recurgi??..in fine .. pe tine te cred ...:D

CJ-01-WOB 29-08-06 23:48

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes (Post 536288)
Singurul Golf care imi place este GOLF 5 !

din pct meu de vedere , ultima tehnologie aplicata pe mk5 este umbrita de latura mult prea comerciala care a luat-o Golful!
STill fan MK1-MK2 in detrimentul MK4-MK5!
Mk3 se pare ca e la mijloc

PS ; o fi poate si pasiunea mea pt Clasic cars sau Oldies:rolleyes2

turbojack 30-08-06 00:05

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 531367)
ideea era alta! motorul cu normele de poluare euro 3
motor de audi S3 of course
check performances!

Mda.Un super motor sub o "coaja" veche.O idee geniala.
Masinutza asta trimite un M3 la pascut, pe autostrada.:)
Pe vremuri "m-a facut" un Trabant cu motor Golf GTI.Atita l-am urmarit pina l-am gasit intr-o parcare la o "pish" pauza.Nu l-am lasat pina nu mi-a deschis capota,nu de alta dar pe vremea aia nu-mi statea in fata nici macar un Audi 80 sau "ursuleti".
Cert este ca am ramas siderat.
Cine este fan "oldstyle" ,asa moare.Nu subestimati "vechiturile" de pe sosea,ca nu stiti ce au sub capota.;)

CJ-01-WOB 30-08-06 18:09

BRAVo turbojak & xrayEyes pt RELPAYURI

prietenii stiu de ce

tristan 31-08-06 20:10

Golf .... cea mai vanduta mashina din lume(ma refer la toata seria) cine stie... cea mai iubita? Mai mult ca sigur ca cea mai iubita :)

CJ-01-WOB 31-08-06 20:20

tristan ! regret sa te deazamgesc ( da si mie imi pare rau) dar BEETLE a fost cea mai bine vanduta masina a tuturor timpurilor
dar tind sa cred ca GOLF a fost cea mai iubita!

George_P. 01-09-06 02:30

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 538676)
dar tind sa cred ca GOLF a fost cea mai iubita!

Este cea mai iubita....zic eu8)

luciano15a 08-09-06 15:01

fratica si facut un prietenar de al meu un golf de nu stim nici noi care dintrun golf 1 care arata ca ala din imagine dar cred ca merita toti bani ,al meu inca saracu mai asteapta renovarea

All times are GMT +2. The time now is 17:55.

- Copyright 2026 4Tuning