Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Swamp (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/224555-e36-swamp.html)

Swamp Boy 02-12-10 08:52

Re: E36 - Swamp

Pfu mama.... da chear la nimeni sa nu ii placa stopurile mele :)) ei bine nici mie:P...

Jantele intradevar ar merita buze mai late pe spate un 10J ...dar nu stiu de unde pot face rost de asa ceva...poate ma ajutati voi :oops: ...in legatura cu miezu jantelor mam tot gandit la tot felu de culori pana si la cameleon sa fie mai extreme...om vedea pana la primavara ce si cum....ele o sa intre la cosmetica.

silviu87 02-12-10 09:32

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 3863012)
Pfu mama.... da chear la nimeni sa nu ii placa stopurile mele :)) ei bine nici mie:P...

Jantele intradevar ar merita buze mai late pe spate un 10J ...dar nu stiu de unde pot face rost de asa ceva...poate ma ajutati voi :oops: ...in legatura cu miezu jantelor mam tot gandit la tot felu de culori pana si la cameleon sa fie mai extreme...om vedea pana la primavara ce si cum....ele o sa intre la cosmetica.

uite la mine 9j si deja am brobleme cu gropile din oras ....cu 10j e superb,dar trebuie sa ai pasaje evazate daca ai suspensie + ca mergi numai cu morcovu in c*r sa nu fu*i vreo buza....decizia e numai a ta,daca nu o folosesti zi de zi si esti foarte atent merita!

am pus cateva poze sa vezi despre ce vorbesc,sper ca nu te deranjeaza.. bafta!!!!

ps: daca faci miezu negru o sa dea bine dar jantele or sa para mai mici

Swamp Boy 02-12-10 09:57

Stiu despre ce vorbesti...gropile si gurile de canalizare sunt la ordinea zilei...plin orasu de ele.....masina o folosesc zi de zi...sunt increzator si cred k orice problema se poate rezolva...voi vedea dak gasesc ceva buze mai late , le voi pune pe spate ....evazez aripile si problema e k si rezolvata...circulam cu mai mare atentie si cand se poate o calcam:D

silviu87 02-12-10 10:06

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 3863154)
Stiu despre ce vorbesti...gropile si gurile de canalizare sunt la ordinea zilei...plin orasu de ele.....masina o folosesc zi de zi...sunt increzator si cred k orice problema se poate rezolva...voi vedea dak gasesc ceva buze mai late , le voi pune pe spate ....evazez aripile si problema e k si rezolvata...circulam cu mai mare atentie si cand se poate o calcam:D

ai grija unde si cum o sa faci pasajele spate in general la e36 e o problema cu rugina in zona aia!!

Swamp Boy 02-12-10 10:12

MUltumesc pt sfat ...am omul meu care lucreaza foarte bine.

Bani sa fie :cry: ceea ce e o problema mare acuma avand in vedere k au venit sarbatorile:cry:

Swamp Boy 02-12-10 11:15

4 Attachment(s)
Si niste poze cu interiorul (nu bagati in seama volanul:oops:trebuie retapitat:oops::oops::oops:)

Swamp Boy 02-12-10 20:38

helllow...de unde pot face rost de 2 buze late pentru jante...

Maniak22 02-12-10 22:41

Inseamna ca voi avea ditamai morcovu in .ur cu 225 35 pe 10 J:((:(:( hai ca nu e chiar asa...frumusetea merita:P:):):)
Daca tot tapitzezi:):):)...tapitzeaza si maciuca de schimbator cu una oiem sau pune banda pe ea ca va arata mai bine:):):):) serios

Buzele fa-le la strung ce spanaci:):):):)

Swamp Boy 02-12-10 22:49

mersi mersi ....nuca de la schimbator o sa avina schimbata....inca nu stiu cand :(

zici k se pot face buze late la strungar??? :-):-):-)

Swamp Boy 03-12-10 14:08

ce spuneti de modelu asta de janta?..da mai bine decat Ac-urile mele?

Swamp Boy 03-12-10 14:10

1 Attachment(s)
?????

Wilgax 03-12-10 14:48

Keskin kt1 daca nu ma insel.Frumos model de jante mai ales ca sunt buzate tare.Pai ar da foarte bine pe al tau.8)

Swamp Boy 03-12-10 14:50

Sunt tare derutat nuj ce sa fac ...

dati si voi cu parerea ...merita sa vad ale mele si sa le cumpar pe alea???

Gyo*TDS 03-12-10 14:52

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 3866652)

merita daca sunt pe 17".:-)

Wilgax 03-12-10 14:54

Quote:

Originally Posted by Swamp Boy (Post 3866652)

Din ce vad eu in pozele puse de tine prima data AC-urile nu sunt la set complet(buza mica fata buza mare spate).Daca keskinurile astea sunt la set complet eu unul te sfatui sa le iei ca nu vei regreta.Le faci buze polishate si-ai sa vezi cum arata.Parerea mea.

All times are GMT +2. The time now is 09:19.

- Copyright 2026 4Tuning