![]() |
Re: Steaua In Liga Campionilor
cazu in grupa cu lion si real madrid..:))
|
se putea si un pic mai bine ,o grupa G ,
H sau D |
Quote:
|
Quote:
eu sunt stelist si mi-a placut cum au jucat ieri dar nu cred k au vreo sansa in fata acestor rivale... DAK STEAUA BATE REAL MADRID-ul VA IAU CATE UN AUDI A8 LA TOTI D P TOPICUL ASTA:lol: |
cred ca o sa termine grupa...cu 0 puncte ..parerea mea.. `or fi ei buni .. da` Real,Lyon si Dinamo Kiev is prea buni :))
|
bravo steaua.. dar mari ratangii mai sunt pe acolo frate
|
Quote:
|
Fratilor...nu va cerut nimeni sa comentatzi cva..:)) daca suntetzi anit fotbal sau anti steaua...ok fiecare cu treaba lui...nu va cerut nimeni pareara...topicul lam facut pt fanii stelei sa ne bucuram impreuna...;)
FORZZZA STEAUA!! FORZZZA STEAUA!!! EEE EEE |
nu vreau sa jignesc pe nimeni... da nu inteleg modul de gandire. cine a zis ceva de antifotbal???? ca si io ma mai duc la un meci, doua. am intrebat, pur si simplu ( pentru cei cu mai mult de un neuron, si ala folosit ca sa tinteasca buda) de ce va bateti la meciurile din campionat,ca mai apoi sa va strangeti toti in bratete, va pupati, etc... si cum puteti sa suferiti in halul asta? chiar atat de multe probleme am in exprimare? sau aveti cativa dintre voi, la receptionare???
|
deci ...steaua nici adca cadea in cea mai slaba grupa nu avea prea mari shanse sa faca ceva ...deci scopul lor este sa joace cu cei mai buni ...io unu ash fi vrut sa cada in grupa cu barsa shi cu chelsea....dar shi real madrid este un nume ...shi alta e sa tzio iei de la real decat sa faci un egal cu nush ce echipa slaba ....cum a fost la voi in orash dupa ce a batut steaua?..ca la noi in centru nu puteai sa circuli
|
Quote:
|
pt iubitorii de fotbal : Pot castiga tricoul echipei favorite sau o pereche de role; fara tragere la sorti: http://www.playandwin.ro/?ref=326 , si ca sa nu fiu total off topic ma risc la un pronostic,eu zic ca la final clasamentul in grupa va arata cam asa 1 Lyon 2 Real Madrid 3 Steaua 4 Dinamo
|
eu cred ca oricat de buna e real ... iese pe 3 .. nu stiu de ce am impresia .. k lyon dinamo kiev si steaua sunt peste real ... NU E IRONIE ;) steaua are sanse mai mari de calificare in optimi decat obositii aia de la real .... sincer ;)
|
eu zic ca steaua va incheia grupa :D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning