Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ford tuning (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning.html)
-   -   Idei pentru un Ford Taurus din '66 !thread doar pentru iubitori ! (https://forum.4tuning.ro/143-ford-tuning/22419-idei-ford-taurus-66-thread-iubitori.html)

florin_cars 31-08-06 11:43

Re: Idei pentru un Ford Taurus din '66 !thread doar pentru iubitori !

pai si-a luat omu'...asa a zis :)

Vise 31-08-06 22:16

Cambera nu m-ar supara o oferta asa ca trimite-mi un pretz pe mailul [email protected] si ne descurcam noi !
Pentru Criss am insa o veste buna , intamplator am un prieten care are un service de masini americane si care chiar acum ceva timp lucra cu "manusi" la un mustang old school . Tipul acela insa a incheiat lucrarea la masina si are destule piese sau contacte care ti-ar fi de ajutor! Prietenul meu are atelierul in Bucuresti ( pentru cine cunoaste : pe mihai bravu dupa intersectia cu vitan pe partea stanga dupa restaurantul sau fosta terasa Tiberiu (actualul Crocodil Dundee) sunt niste magazine prezentare materiale de constructii pe langa .O sa iti lasa si un numar de telefon ,omul lucreaza numai masini americane. Numarul de telefon este : 0722368222 si se numeste George ! Pentru o abordare mai prieteneasca ,si mai ales avand in vedere ca esti si iubitor de masini americane si ar fi pacat sa te expedieze spune-i ca vii din partea Domnului Constantinescu si sigur nu te va refuza cu orice informatie .Cere-i numarul de telefon al tipului aceluia si iti va fi de folos ! Bafta !

Vise 31-08-06 22:32

Bineinteles telefonul este valabil pentru toti iubitorii si mai ales pentru cei care au nevoie

criss 31-08-06 23:02

Quote:

Originally Posted by Vise (Post 538821)
....Pentru Criss am insa o veste buna .....

TNX :D ,pt info ,eu modific un taunus '78,merg pe linia mustang cat e posibil,in curand voi avea poze cu noua fata (mustang copy) :D
https://forum.4tuning.ro/85-arad/21933-idei-exterior-ford-taunus.html

Vise 01-09-06 00:29

am inteles gresit , sorry credeam ca ai un mustang . cred ca am si citit threadu tau dar nu am intervenit :)

Vise 02-09-06 22:24

MI-am luat ieri cu 10 milioane un ford Taunus Break ! De la Ploiesti si cu 800 de kg de piese ! am mers cu el cu 70 si-s fericit :) si mai putea !! oricum ma apuc de inlocuit ! acuma am o gramada de piese si pot sa si vand pentru cine doreste sa ma anunte . preturile sunt pentru pasionati nu incerc sa jegmanesc cu fac alti pungasi care cer 2 milioane pe un stop... ! Bafta !

florin_cars 03-09-06 09:29

din asta? http://www.armyvehicles.dk/images/fordtaunus17mt.jpg sau alt model?

Vise 03-09-06 21:24

1 Attachment(s)
Ceva de genu ala dar nu sunt sigur. Asta cred ca e un pic mai vechi . Uitati o poza cam cum vreau sa arate rezultatul final pastrand linia perfect clasica. ( o sa fac o poza si la break ca sa vedeti cum arata , sincer cred ca e singurul taunus break din romania , sper sa nu ma insel )Sa imi ziceti daca va place cum as vrea sa il fac pe celalalt :

florin_cars 04-09-06 14:58

dk e cel din poze..adika breakul modelului tau, mai exista..si sunt chiar 4 sale de la pasionati :)

o sa ai de lucru sa-l scoti la acel luciu impecabil...dar vom fi cu tine....cu gandul cel putin :)

Slim29 04-09-06 23:31

ft frumos si bafta la proiect... dak ai nevoie de ceva anunta aici ca nu o sa te refuzam...

Vise 05-09-06 00:06

acuma am sa ma joc cu 2 motoare in V :D . unul o sa il pastrez clasic pentru cea simpla ,iar celalalt ma gandeam ca in timp poate incerc sa scot ceva din el . nu ma pricep dar invatz repede . sunt curios ce as putea face ca sa imbunatatesc puterea , ce e de facut ca sa-l fac mai fioros pe celalalt? multumiri anticipate

florin_cars 05-09-06 12:16

pai eu am de vanzare un V6 2.0 ce necesita schimbati cuzinetii de la axul cu came(posibil si axul) pt k are o bataie costanta si toti zic k aceea este cauza, am cutia si evacuarile duble din INOX refacute integral (totul provine de pe Consul/Granada MK I) lipsa si carbul 32/32 Solex...da p;oate din doua Solex 35/35 iti fac unul OK.
Si din ala mai iese ceva decat din V4 :)

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ght=dezmembrez

Deci ambele masini vrei sa le faci?

Sugerez breakul sa fie cel sportiv...in 2 usi orice break arata demential :shock: ...dk si fuge :twisted: :twisted:

Vise 06-09-06 22:28

8 Attachment(s)
Astazi s-a incheiat o noua tura de lucru la aceasta minune de masina .Dupa cateva ore bune de aranjat la motor ,caroserie ,ornamente am ramas profund impresionat de multe lucruri dintre care mentionez numai calitatea extraordinara a caroseriei ce are nici mai mult nici mai putin de 40 ani si isi mentine o "vigoare" socant de buna .Totul incepe usor usor sa prinda contur si asta nu ma face decat sa trag din ce in ce mai tare spre a vedea un vis implinit si o masina renascuta .Curtea e plina de piese adunate de peste tot (mentionez numai setul motor nou noutz original ce va da o noua viata motorului ,stopuri + faruri ,placutze frana ,platina , etc. toate noi ) . Mentionez alaturi multumuri virtuale distinsului domn de la care am luat Breakul Turnier care m-a "incarcat" cu "povara" asta : piese noi ! Cu riscul de a ma repeta flagrant ... ofer piese la preturi avantajoase . Numarul meu de telefon este 0724945278 , nu ezitati . Am o gramada si nu le folosesc . Chiar si Breakul cred ca o sa-l dau . Cine imi da un pretz avantajos pe el il ofer cu draga inima .El merge super , si are toate actele in regula ! Pozele ce le atasez ilustreaza perfect ceea ce am : piese din plin , un break pe mers , si o masina in constructie ce va deveni cu siguranta o piesa de colectie nemaipomenita ) . P.S : am atasat si o poza cu autorii viitoarei "opere" : eu ("calfa" mica) si Domnul Constantinescu ("mesterul" sef) :) Apropos ce ziceti de capacele de la roti :)

florin_cars 07-09-06 01:50

pai mie-mi place sa citesc ce scrie numa' dupa felul in care povestesti :D
nush ce scoala ai urmat tu da scrii bine :oops:

capacele sunt chiar faine, erau un set nou(doar pt centrul rotii) pe okazii mai demult...si erau inscriptionate FORD...chiar dragutze.

Tabla vad k arata binisor..cel putin din ultimele poze :wink:
ce-mi plac claxoanele cromate, ai doua parca, nu vinzi unu, sau sunt pereche si suna in tandem cumva?:rolleyes2

Vise 07-09-06 22:38

Ti-am dat un mail Florin in legatura cu ce vroiai sa stii !

All times are GMT +2. The time now is 23:52.

- Copyright 2026 4Tuning