Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   ce imi recomandati ??? RM? sau RL ? (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/22412-recomandati-rm-rl.html)

darck_angel64 19-09-06 14:16

Re: ce imi recomandati ??? RM? sau RL ?

Salve
Asta merita mai mult decat cele doua dar vezi cat de alergat a fost .

aXelstorm 20-09-06 00:00

2 mil CV franta, 2 mil de fapt orice cutie, motor tot 2 mil, asta la REMAT Militari. Nu am crezut nici eu, dar m-am dus pana acolo, a meritat. Eu zic ca o CV franta la banii astia e "gratis".

darck_angel64 27-09-06 13:35

Se merita daca e in 5 trepte, daca e in 4 e prea mult.

White_Dragon 22-10-06 12:28

yo sti ce spun ?
dati RM cat poti de repede e diferenta intre RM si RL de la cer la pamant
RL e mult mai bun decat RM (tatal meu are un RL)

Spark 23-10-06 20:24

si intre RL si R ... e mare diferentza ?

White_Dragon 24-10-06 16:09

nu stiu dak e mare diferenta intre un RL si un R.... am si eu un jaf de club si inca is incepator oricum stiu ca e diferenta mare intre un RL si un RM...

Bryan 24-10-06 16:33

RL in plus de R
diferenta e doar de aspect si dotari
adica RL are spoliere din fabrica si chestiile alea pe lateral din plastic sau ce or fi si mai vine cu cateva dotari minore din fabrica
in rest motor,cutie,sistem de franare sunt amandoua ca orice oltcit

lupu 01-11-06 18:12

vreau sa imi iau si eu peste 2 saptamani un oltcit....sunt nebun dupa ele....dar nu dispun de cine stie ce buget undeva la vreo 13 mil , si as vrea sa gasesc un trs (mici sperante avand in vedere ca sunt din hunedoara ...si mai rar oltcituri pe aici..si cam scumpe) dar am gasit ceva RM-uri. As vrea sa stiu daca un rm este mai usor de intretinut sau modificat avand in vedere ca are componente Dacia (din cate am inteles eu). asa ca vali-tgm daca poti sami spui cam ce probleme a avut tatal tau cu el sa imi fac o idee sau oricine a avut un RM.

Spark 01-11-06 18:15

oky .. tot asa ...
care imi zice ... care sunt avantajele si dezavantajele concret ... a unui model RM fatza de un R ?

bogdanlascu 01-11-06 18:35

cu riscul de a supara posesorii de rm ,acest model este cel mai prost alaturi de rt ,frane super proaste si planetare deasemenea

NosBoy 01-11-06 18:58

aici sunt de acord cu bogdanlascu , am si eu un rm si la capitolul "frana" e groaznic

vali-tgm 03-11-06 14:14

mda...nu ma supar pe nimeni ca stiu ca sunt nashpa franele. 1 frana de mana nu prea tine si daca tine se deregleaza rpd, 2 franele is slabe fata de RL
in rest nu e diferenta intre RM si RL...eu as alege RL desi am RM. la mine e prea tarziu sa aleg...asa ca am de gand sa fac transformarea la frane. si poate cu putin noroc si schimbarea camasilor,pistoanelor, chiuloase la motor sa il fac 1300. comprimarea merita ?(Lascu)

bogdanlascu 03-11-06 16:50

merita dar viata motorului scade

vali-tgm 03-11-06 18:17

am cam citit tot ce ai postat si din cate am citit si u ai patit asa nu ? si castig in putere ? si care e cea mai buna varianta cea cu luatu din piston sau cea cu luatu din chiuloase ? te intreb pe tine ca stiu ca ai o experienta bogata in tot ce tine de oltcit. RESPECT

bogdanlascu 03-11-06 18:43

cea mai fiabila varianta este cea cu set de 1300 complet si luat din cilindri 0,5 -0,8 mm,cea mai performanta este set de 1300 cu chiluase de 1100 dar modificat capul pistonului(identic cu cel de 1100)putere vreo 70, 80 hp cu carburi de alfa dar turbo ramine de baza

All times are GMT +2. The time now is 05:09.

- Copyright 2026 4Tuning