![]() |
Re: Meeting Oltcit
valib-Sa nu te prind ca lipsesti:twisted:
|
Quote:
sunt din Bihor... deci NO WAY poate la intalnirea nationala a oltcitistilor(partea a II a) din septembrie. sau daca vine careva prin Salonta, sau de la toamna prin Timisoara... ieri dimineatza m-a trezit un oltcitist din bucuresti...cica 'esti in salonta? si eu sunt in salonta. hai sa bem un suc' (pentru cunoscatori e vorba de pupa) :lol: :lol: |
da mi se pare ok ideea si preferabil ar fii la craiova k acolo e mama lor...nu?Si sunt sigur sa k se strang multi oltcitari....pa sanatate
|
intilnirea anuala a oltcitistilor a fost la obirsia lotrului,si mai este partea 2 la paltinul,pt detalii www.oltcit.ro
|
ce`mi place mie la 16 XXS.. poate sa`si ia si avion .. il tunareste .. dar in inima lui ... tot oltcitist va ramane :) nu vedetzi ca`i calare pe noi aici .. si pe deasupra mai vine si la miting intr`un oltcit .. oltean comvins .. respect
|
categoric da! :D
|
CRAIOVA!... ar fii ceva.. dar poate unii nu au 1mill numai pt benzina... si mai bene eu zis sa fie in fiecare orash cate un miting numai a celor de orash... si o data la 3-4 luni sa fie unu mai mare...parerea mea...
|
Ar fi super...Dak o sa facetzi in bucuresti...o sa incerc si eu sa vin..dar..INTREBARE: O sa fie de curand..adik in timpul vacantzei..?? si inca ceva..dak nu am oltcit ma primitzi..sau datzi cu pietre dupa mine??:???:
|
cosmin sa nu uiti ca oltcitu are mai multe locuri :)
|
Bine atunci ce ziceti de weekwndul viitor asta insemnand 9 sau 10 SEPTEMBRIE.DATA EXACTA DEPINDE DE VOI!!!
Eu propun Duminica pt ca sunt oamenii mai liberi. Cosmin poti veni chiar si fara Oltcit atata timp cat ai 15W40 in sange si bei top premium 99;) daca ma intelegeti..... |
DUMINICA UNDE SI LA CAT? Ca vin si eu pt prima data... asta daca ma primiti...
|
pana la urma tragem unu` la bucuresti? ... ca sincer fara simeringu` de la volanta .. nu cred ca ajund la craiova ... facem doua (unu` la buc .. si unu` la craiova) in acelasi timp ;)
|
Deci pana la urma...cand are loc?
Spunetzi si voi o data o ora si o locatize...ASTEPTAM VESTI CU NERABDARE..!!! |
Ca loc eu propun tot sala polivalenta (in bucuresti)In Craiova voi decideti pt ca eu nu stiu orasul asa de bine.Ora propun de la 12 pana seara,ca de muzica nu om duce lipsa:D de fete vedem noi:lol: .Voi face o poza speciala pt semnatura si o voi pune sper in cel mai scurt timp.Astept in continuare parerile si sugestiile voastre.
PS:Puteti veni in orice circumstanta!!! OLTCITISTI DIN TOATE LOCURILE UNITI-VA:D |
deci rãmâne stabilit ... DUMINICA 10.09.2006 orele 12:00 la Sala Polivalentã.. cine nu se prezinta .. a`ncurcato.. si cufete cat mai multe ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning