![]() |
Re: E36 - Za black kitty
Frumos exemplar... Banuiesc ca va avea viitor frumos :lol:
Bafta! |
super mai ales culoarea...:shock:sa o stapanesti sanatos8)
|
Sa te bucuri de ea din plin.E o frumusete de masina.Se lasa hidramat sau se schimba cutia pe viitor?
|
Multumesc tuturor pt aprecieri inca odata!!!:D:D.In legatura cu pozele dnule COTIERA:D am vb cu dmnu profesor skz8) si sper sa facem cat mai curand o sedinta foto cum trebuie!!!pana la primavara o sa vad ce i mai fac maruntisuri iar cum da caldura o sa i pun cutia manuala si o sa i arunc brock urile luate de la nenea TEO si care asteapta de ceva timp sa fie pusee!!
|
:shock:jantele alea:shock: foarte bine arata masina, interiorul la fel !!!
p.s.: nu vinzi jantele ? :D |
Quote:
=)))) dnule "cotiera" :)) am un nume si eu ma nene :D da abea astept sa iesim ... iesim,iesim.... pana atunci poate o fac si eu :))cred |
Se anunta cea mai frumoasa babaa din titaan:D.asteptam cu nerabdare primavara.. 10 j urileeeee..Brock- urileee:D:D
|
Sincer as fi lasat jantele care le are acum.Da mult mai bine.Tinand cont ca sunt si de ///M.:-)
|
Frumos... mai ales ca ai scaune exact ca ale mele :):):)
|
Stiu vladone stiu dar pana la primavara mai e:sad::sad: ...pana atunci i am pus bocancii si nu i place deloc noua infatisare:lol::lol:mai mai sa nu mai vrea sa plece de pe loc:lol::lol:!maine pun poze:D
|
frumoasa rau matza.. :yikes:
|
3 Attachment(s)
poze cu bocanciii....asteptam primavara:D
|
foarte frumoasa......sa ai parte de ea
+inclin si eu spre eleronul GT multa bafta! |
Super masina,frumoase jantele dar si mai frumoase ar fi cu 4 distantiere de 20,o sa se schimbe mult aspectul!Jantele de M de e36 au et mare fiind de fabrica dar problema asta se rezolva usor cu niste distantiere:D:D
P.S.Pune de proba pe spate macar sa vezi cum arata:rolleyes2! |
Pai a avut distantiere si arata bine rau dar n o sa ramana jantele astea pt ca la primavara voi pune brock urile.!speram sa vina primavara aia odata si aici cred ca vb in numele tuturor:D:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:46. |
- Copyright 2026 4Tuning