![]() |
Re: Espero A M D
Clar se merita.Este diferenta mare,insa in poze nu se remarca asa bine.
|
Bravo, spor la treaba in continuare!
Baga-i repede niste xenon, fa-i farurile negre si daca vrei, un bad boy, astea poti sa le faci singur...Dupa BB look o sa vezi cat de greu e :lol: Jante gasesti peste tot, doar bani sa ai...Suspensie...daca tot vrei sa bagi, macar baga una joasa...Sau una reglabila, daca ai cash.Daca nu, las-o asa, ca e mai confortabila...Pt mine asa de bineeeee e acuma :D |
De xenon am vorbit deja,cel tarziu saptamana viitoare este pe masina,dar cu badboy-ul mi-e cam frica de politie si cu farurile negre pe interior.Doar sa mai cumpar o masca si sa o fac paia si cea stock o tin in portbagaj in caz de.....Jantele le i-au de undeva din buzau ma ajuta "low" cu chestia asta iar pentru suspensii o sa pun arcuri mai scurte si amortizoare pe gaz,si daca mi se pune pata un chit complet de suspensie ta-techix ca nu e asa scumpa.
P.S. Ieri seara am vrut sa reglez farurile manual,insa nu am reusit sa fac nimic,nu am vazut sa se ridice sau sa coboare vreun pic,insa in partea stanga nu imi mai merge faza lunga deodata,si becu nush dak e ars. |
daca ai bad boy (nu prea nesimtit) si farurile negre pe interior nu se iau cap de creta de tine..nu au ce sa iti faca..la semnalizari ori pui folie din aia speciala de se lipeste ori le gazezi cu lac amestecat cu putin negru ..bafta in continuare ;)
|
daca faci rama la faruri neagra,nu o sa`ti zica nimic...;)
iar cat despre semnalizari,fale negru pe interior,si lasa ciupercuta galbena,eu asa vreau sa fac....:rolleyes2 |
Quote:
Si nu se ia nimeni de tine pt badboy si faruri negre...Deja f multe masini au farurile negre pe interior din fabrica... |
Ciupercuta?:) Eu am semnale fara ciupercuta daia in interior de cand LE-AM CUMPARAT.
|
De badboy look garantat nu iti va spune nimik politia, atata timp cat nu iti va obtura prea tare farul -eu am unul chiar foarte accentuat si nu am avut probleme pana acum, iar de rama la faruri, iar nu este o problema cu politia.
|
Am intseles,mai este pana la faruri si bboy,pe frigu asta nu am chef nici sa ies din casa.
Doar daca se pune zapada calumea sa trec pe la aqua pt 2,3 invarteli:) |
6 Attachment(s)
Atasez cateva poze de azi,a venit si la noi iarna.
|
Ieri am curatat YAC-ul si nu simt vreo diferenta insa pot spune ca era foarte muradar
Azi sar putea sa primeasca masina ceva frumos(sar putea),poze mai pe seara |
10 Attachment(s)
Asa cum am promis adaug cateva poze de astazi.
Se pare ca MOS CRACILA a venit mai devreme pentru espero,si a adus un kit xenon HID H1 6000k |
Nu merita sa iei farurile noi mai bine ? La opel,vw farurile normale fara lupa cum sunt si astea de espero nu sunt scumpe noi..
|
Ma costa 3 mil un far....asa ca nu ma indur,la primvara e fac din plexiglas la un baiat.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning