Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Audi A8 vs VW Phaeton (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/22366-audi-a8-vs-vw-phaeton.html)

teddy 23-08-06 03:24

Re: Audi A8 vs VW Phaeton

nu merge sa pun linkul... intrati pe www.youtube.com si la search cautati "top gear phaeton"

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 03:28

dap, dar yo oricum eram convins k phaeton-ul e super tare :D

WestCoastCustoms 23-08-06 08:45

Deci preturile:

-pentru VW Phaeton:
Phaeton W12 / 5 locuri / Benzina / 6.0 litri 4Motion / 450 CP / Cutie tiptronic -5 viteze / 4 usi: EUR 82.452,-
Phaeton W12 / 4 locuri / Benzina / 6.0 litri 4Motion / 450 CP / Cutie tiptronic -5 viteze / 4 usi: EUR 87.992,-

-pentru Audi A8:
Audi A8 D3 6.0 quattro / benzina / 331kw / 450CP/ T6: EUR 94.875,-
Audi A8 LWB 6.0 quattro / benzina / 331kW / 450CP / T6: EUR 99.498,-

Acestea sunt preturile CIP pt variantelle W12.

George_P. 23-08-06 11:12

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 528763)
ha ha ha ha ha.............normal k golf, dar totusi vw nu mai este o marca pe care si-o poate permite orice roman.

Ce nu intelegi ca nu e vorba strict de romani in contextul asta ??

E vorba de Europa de vest....nemti,francezi,spanioli,care prefera A8-uri,Serii 7 sau S-Klasse-uri inloc de Phaeton la acelasi pret,cu aceleasi dotari,dar fara experienta in domeniul limuzine.

Eu asta am intelese din spusele lui teddy.

car_addict 23-08-06 11:12

Am condus ambele masini si cred ca, fata de multi altii de aici care isi dau cu parerea sunt un pic mai in tema si incerc sa pastrez o atitudine un pic mai obiectiva.Vreau sa va spun cu foarte mare incredere ca nu exista nici o diferenta intre A8 si vw phaeton dpdv al feelingului pe care ti-l confera un astfel de autoturism.Nu sunt fan vw cu toate ca am avut de-alungul timpului mai multe autoturisme din aceasta gama si cu toate astea am stiut care este "lungul nasului" acestei marci (vw).Deja vw nu mai este masina poporului si subliniez ca intr-adevar vw si-a constuit imperiu prin vanzarea de masini ieftine adresate masei insa acest lucru nu constituie un impediment in realizarea unor masini care aspira in acest moment la clasa premium.Nu uitati deasemena ca marketingul in lumea de acum constituie un atuu foarte important in aceasta piata auto foarte disputata si vw daca ar vrea maine pe noul RS6 sa zicem ar putea pune amblema vw.Bineinteles ca nu o sa faca niciodata asta cand ei castiga foarte bine din vanzarile de Audi, s-au impus cu Audi pe piata prin quatro si prin imaginea acestei masini demna de clasa premium si care se bate de la egal la egal cu mult mai titratele surori BMW si Mercedes.Vw este firma mama si nu multi stiu ca atunci cand cumperi un audi a4 de exemplu, in afara de calitatea mai buna a finisarilor, ei cumpara defapt tehnologia vw si un vw cosmetizat.In viata "tonul" face "muzica" si in general snobii cumpara brandul nu neaparat calitatea.Vw poarta un stigmat prin denumire, insa un stigmat care le-a oferit cel mai mare atuu si este intr-o ascensiune continua.Nu exista reclama negativa si toti posesorii de Bmw si Mercedes, blamand Vw si Audi nu fac altceva decat sa stimuleze si mai mult vanzarea in numar tot mai mare de masini din cadru Vag.
Sunt multe de spus despre vw si astept adevaratii cunoscatori sa intervina in caz ca au ceva de obiectat sau de adaugat.
Va multumesc.

Bmw_Rulllzzz 23-08-06 12:26

am inteles k este vorba de europa de vest, dar yo ziceam k un roman de rand nu si-ar pemite niciodata un phaeton :P

alexSHO 23-08-06 15:44

nu stiu dar phaetonul imi aduce mai mult a E sau A6 decat S/A8

George_P. 23-08-06 22:36

Quote:

Originally Posted by alexSHO (Post 529457)
nu stiu dar phaetonul imi aduce mai mult a E sau A6 decat S/A8

A E-Klasse sau A6 eu zic ca este Passat-ul.

Phaeton se potriveste perfect la clasa limuzine,cu S,A8 sau Seria 7

;)

Bylla 23-08-06 23:12

Nu ai cum sa compari phaetonul cu a6 sau e ... el se incadreaza la limuzine ... singurul lui dezavantaj este ca nu este un model cunoscut precum s klasse sau seria 7 ...

pimp_lex 24-08-06 14:24

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 529130)
am inteles k este vorba de europa de vest, dar yo ziceam k un roman de rand nu si-ar pemite niciodata un phaeton :P

un roman de rand nu-si permite nici un golf nou, dar un Phaeton!

nici un vestic de rand nu-si permite un Phaeton

papucoiu 24-08-06 16:36

Quote:

Originally Posted by george_smiley05 (Post 530000)
A E-Klasse sau A6 eu zic ca este Passat-ul.

;)

LOL eu nu prea cred ca pasat-ul se compara cu A6 sau E-klasse......eventual cu GREU cu A4 sau C-klasse!
:???:

tfsi 24-08-06 22:15

am citit un interviu cu un manager de la VW care spunea ca e normal ca vanzarile lui Phaeton sa nu fie peste alte concurente consacrate in clasa de lux,a limuzinelor.Phaeton e prima generatie a acestui tip de masina si e normal ca oamenii sa fie mai reticenti,dar testele JD Power arata un loc fruntas pt VW phaeton,asta insemnand ca acei clienti ai acestei masini au fost foarte multumiti de ea.dupa cum a spus si managerul acela de la VW va aparea o a doua generatie si lucrurile se vor mai schimba,oamenii vor considera si phaetonul printre optiunile din clasa lux.

pana atunci eu votez Phaetonul cu incredere :-)

ESPinoza 24-08-06 23:05

Quote:

Originally Posted by papucoiu (Post 530891)
LOL eu nu prea cred ca pasat-ul se compara cu A6 sau E-klasse......eventual cu GREU cu A4 sau C-klasse!
:???:

passatul concureaza cu laguna 2, vectra, 407 si alte mashini de genul asta
vw nu este o marca premium cum nu e nici renault, opel sau peaugeot.. corectatzi`ma daca gresesc

GabiByte 25-08-06 09:57

Quote:

Originally Posted by car_addict (Post 529040)
Am condus ambele masini si cred ca, fata de multi altii de aici care isi dau cu parerea sunt un pic mai in tema si incerc sa pastrez o atitudine un pic mai obiectiva.Vreau sa va spun cu foarte mare incredere ca nu exista nici o diferenta intre A8 si vw phaeton dpdv al feelingului pe care ti-l confera un astfel de autoturism.Nu sunt fan vw cu toate ca am avut de-alungul timpului mai multe autoturisme din aceasta gama si cu toate astea am stiut care este "lungul nasului" acestei marci (vw).Deja vw nu mai este masina poporului si subliniez ca intr-adevar vw si-a constuit imperiu prin vanzarea de masini ieftine adresate masei insa acest lucru nu constituie un impediment in realizarea unor masini care aspira in acest moment la clasa premium.Nu uitati deasemena ca marketingul in lumea de acum constituie un atuu foarte important in aceasta piata auto foarte disputata si vw daca ar vrea maine pe noul RS6 sa zicem ar putea pune amblema vw.Bineinteles ca nu o sa faca niciodata asta cand ei castiga foarte bine din vanzarile de Audi, s-au impus cu Audi pe piata prin quatro si prin imaginea acestei masini demna de clasa premium si care se bate de la egal la egal cu mult mai titratele surori BMW si Mercedes.Vw este firma mama si nu multi stiu ca atunci cand cumperi un audi a4 de exemplu, in afara de calitatea mai buna a finisarilor, ei cumpara defapt tehnologia vw si un vw cosmetizat.In viata "tonul" face "muzica" si in general snobii cumpara brandul nu neaparat calitatea.Vw poarta un stigmat prin denumire, insa un stigmat care le-a oferit cel mai mare atuu si este intr-o ascensiune continua.Nu exista reclama negativa si toti posesorii de Bmw si Mercedes, blamand Vw si Audi nu fac altceva decat sa stimuleze si mai mult vanzarea in numar tot mai mare de masini din cadru Vag.
Sunt multe de spus despre vw si astept adevaratii cunoscatori sa intervina in caz ca au ceva de obiectat sau de adaugat.
Va multumesc.

Eu te cred cunoscatorule, in primul rand ca se scrie quaTTro. In al doilea rand puteai sa dai mai multe detalii despre ele, avand in vedere ca le-ai condus pe ambele, eu chiar eram curios. Ah da, VW si Audiurile nu se vand din cauza ca BMW si Mercedes le critica, ci pentru ca acele companii stiu foarte bine sa isi vanda masinile, le vand pentru preturi bune, iar ele sunt foarte recomandate prin Romania cel putin. Nu cred ca posesorii de Audi pot fi numiti snobi, pentru ca ei au ales sa achizitioneze o masina mai buna, daca asta vroiai sa zici.

b_gt 26-08-06 17:52

am mers cu a8 6,0 ..,este o masina foarte frumoasa....eleganta si in acelasi timp rapida....phaeton nu sta bile la aspect..nu stiu cum merge....dar cred k a8 ul este la moda acum....

All times are GMT +2. The time now is 03:11.

- Copyright 2026 4Tuning