![]() |
Re: Cafenea >>>
Multa bafta la bac Mustang & sil4tuning...si deasemenea bafta si celor care au restante....@ me, dacu, sunu...si restu care or mai fii...;)
|
multamim fain ... bafta multa si voo ... sa ne auzim cu bine ;)
|
bafta la toti care dam maine la jigodia de materie ...
as sterge = o din istorie matetematica asta :) |
Quote:
|
eu am ramas cu sechele la mate .....si acum ma trezesc urland ..sa nu vad matematica... ....bine ca am scapat...acum vin restantele...
|
:lol: bine zici Vlad..mi-ai luat vorba din gura :lol: si eu ma zbat cu matematica la restante...nu mai scap...ma trezesc noaptea transpirat alea alea :lol:
|
ma lasi in pace eu stau si ma zvarcolesc ore intregi cu statistica si probabilitati si voi va plangeti de matematica. HUA
|
la mate sunt ferm convins ca iau ...
sa imi zica si melcul vostru ce a facut ;) |
melcu a facut un punci :(( .........habar nu am daca iau ...adica nu cred ...a fost mai greu ca prima data ...am reusit sa fac putine si am scris decat raspunsul la unele si scria explicit a se scrie toata rezolvarea .....am plecat cu niste nervi ...mai bine stateam la munca ...timp pierdut degeaba ...profi mai naspa nu am vazut ..asta e....basca mea :(
|
Quote:
ti-am zis sa nu te bazezi numa' pe copiat ... cel putin din ce am invatat in vara asta (poate d'aia) mi s-a parut usor ... sa aud luni k ai luat chiar daca ai scris aiurea ... io-ti tin pumnii fratuca ;) |
ms bro :shakefist
|
Quote:
maine am fizica ... si nu sunt foarte stapan pe ea :( |
Quote:
lasa frate k si copiatu e bun,yo la bac dc nu copiat nu-l luam,k nu stiam cel putin la mate eram praf da am luat cea mai mare nota (pe copiat bine-inteles) :lol: |
pana luni nu stim nimic bai dani bai :D
|
k. atunci asteptam pana luni sa ne spuneti toti rezultatele! sper s fie bune la toti! oricum,va tin pumnii k s aud numai de bine! ;) si sa sarbatorim la un suc pe urma
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:00. |
- Copyright 2026 4Tuning