![]() |
Re: Membrii Sun Racers >>>
Asa asa ..mai baga doua trei poze si cu ea coborata...sa vada lumea cum se face un clio "in style"! ;) Te pupa fratele tau!
|
4 Attachment(s)
same place, cateva zile dupa, mai aproape de pamant cu 3,5 cm :D ;)
|
Very nice NightRider, imi place a ta buburuza...asteptam cu interes spoilerele si evazarile de care vbeai pe Club Clio..
|
bluey daca vrei mai am o casca pentru pasager:)) pot sa ti o imprumut pentur cand dai drumu la muzica :D
|
pe mine m-a epilat complet masina ta, Mi-a cazut parul de pe mine de la basi
|
7 Attachment(s)
Bluey daca tot faci poze pune mana si prezinta buburuza ta aici ca doar esti membru uite pun acum si eu niste poze cu a mea
Dacia Berlina 1310 an fabricatie 1993 |
3 Attachment(s)
Quote:
Pana atuncea, un preview :D |
super tare ;) doar vopseste spoileru si plasa lasa doar in partea aia si pune o evacuare cu o gura mare;) rotunda sau patrada(dreptunghiulara) o sa iasa CRIMINAL
bluey sa ma plimbi si pe mine cu bassi tai:P promit ca vin si cu un flacon de FOLTENE |
Quote:
|
nu vb cu concurenta ....:)) :-P
|
sil daca ma lasi sa imi cupleze ambreiaju ala electric iti arat un muc verde si urat de nu poti sa-l duci (psihic vorbind).
Fizic vorbind mai stau la taclale cu tine cand va mutati din caminul de nefamilisti :lol: |
ne-am mutat ...acu suntem in parnaie ....mm de firma de macaronari ...zici ca vindem prefabricate din caramazi ...:)
|
Quote:
|
dar ce ai tu in smart ????????? :D:D:D
|
Nu am mult dar imi stau in ceafa :))
Scrie in semnatura si voi pune si poze cat de curand... |
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2025 4Tuning