![]() |
Re: E46 - BMW E46 Felina Mea
ms stefan bara am luato de la un prieten o sa am grija de ea masina nu e facelift eu unu is foarte multumit de el avand in vedere ca e diesel pt inceput vreau sa pun un kit m pe el pe parcurs imi doresc sa modific foarte multe la el
|
sa ai parte de ea ....
un sfat, da jos coada aia de rechin de pe plafon.... si M-ul de langa luscasuri... stopurile sunt vopsite sau mi se pare? bafta mai departe! |
multumesc mult Caius TM stopurile nu sunt vopsite:-P
|
5 Attachment(s)
sa mai pun ceva poze:-P
|
Dezlipeste chestiile alea din spate si fa-i niste poze cu o camera digitala8)
|
colegu` un sfat:fa ceva cu stopurile alea :D ori le schimbi ,ori fa-le negre8)
|
salut Gyo*TDS ms de sfata da ma gandesc sa le schimb sa pun de e46 facelift cu led numai pe parcurs ca astea nu de mult leam pus:-P
|
1 Attachment(s)
colegii care stiti merge si pe diesel galerie ca pe m3 e46 daca al meu e diesel?
|
Quote:
sau M-technik II , undeva la 600 E bara fata, bara spate si praguri + sitele de la bara fata, pt proiectoare se mai adauga pana la 50 E la fiecare kit |
Quote:
|
da colegu sineta zice ca pe diesel nu merge:( un kit m tecnik 2 m-ar interesa pt inceput
|
daca vrei iti pot aduce bara fata spate si praguri ...noi plastic;) scriemi pe privat daca esti interesat ti le si montez.....
|
1 Attachment(s)
uite o poza cu e46 meu sa vezi despre ce ii vorba..........
|
da colegii galeria de m3 de ce nu merge pe diesel?da se poate face la e46 cu 4 iesiri nu ca am mai vazut da cum se face?:-P care imi da un sfat?
|
7 Attachment(s)
ceva poze:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning