Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 Coupe Replica... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223374-e36-m3-coupe-replica.html)

EuNuAltul 30-11-10 18:48

Re: E36 - M3 Coupe Replica...

[TM92VIC -- Arata bine matza... ce jante vin ?[/QUOTE]
ms mult....Style 24

DEVIL's Style -- M3 replica.....adica va fi un fel de m3 numai ca nu va aveam motorul respectiv, cel putin acu la inceput nu ma gandesc la asta..

ocaruntu -- sigur ca da ovidiu, cum sa nu...numai sa tina vremea cu noi...numai bine

JusT_SaY_BoBo -- jantele au ajuns deja si zic eu ca am facut o alegere buna.

enichitzu -- ms pentru complimente si bafta si tie!

EuNuAltul 30-11-10 18:50

mda...ce sa zic, astazi am ramas cu un gust amar in momentul in care am primit coletul cu jante, luat de la un coleg de pe forum, nu era nici pe departe ceea ce scria in anunt, jantele erau ok nu am ce sa zic insa cauciucurile au fost schimbate o problema mare pt mine ca am platit pt ele deoarece imi conveneau dimensiunile si in plus mi-a pus si niste gume roase....varza.Imi pare rau ca am patit asa ceva si nu stiu daca o sa ma mai risc sa primesc prin curier.
Cam asta e diferenta de la ce scrie in anunt si ce am primit

"Vand jante M3 17"-BMW MOTORSPORT 7,5j fata si 8,5 spatele,buzele jantelor polishate,incaltate cu 205/40 fata si 235/40 spatele."

si eu am priimit 225/45/17 fata si 235/45/17 spate

asta e anuntul https://forum.4tuning.ro/641-piese-bm...otorsport.html

JusT_SaY_BoBo 30-11-10 20:52

Quote:

Originally Posted by EuNuAltul (Post 3858411)
mda...ce sa zic, astazi am ramas cu un gust amar in momentul in care am primit coletul cu jante, luat de la un coleg de pe forum, nu era nici pe departe ceea ce scria in anunt, jantele erau ok nu am ce sa zic insa cauciucurile au fost schimbate o problema mare pt mine ca am platit pt ele deoarece imi conveneau dimensiunile si in plus mi-a pus si niste gume roase....varza.Imi pare rau ca am patit asa ceva si nu stiu daca o sa ma mai risc sa primesc prin curier.

"Vand jante M3 17"-BMW MOTORSPORT 7,5j fata si 8,5 spatele,buzele jantelor polishate,incaltate cu 205/40 fata si 235/40 spatele."

intr-adevar ai facut o alegere foarte potrivita in privinta jantelor!pacat de dezamagirea cu gumele....dar stai linistit ca unii castiga pe o parte si pierd pe alta...fiecare neseriozitate se plateste mai devreme sau mai tarziu...asta e dezavantajul curieratului...

DEVIL's Style 30-11-10 20:55

Quote:

Jante forjate [ sunt rare modelul asta de jante ]! nice ! oricum iti doresc multa bafta ! din ce vad aici, va iesi ceva frumos , in caz ca mai ai nevoie de ajutor sau altceva si pot sa te ajut , lasa-mi pe pm un id de messenger pentru o comunicare mai usoara ! stima !

EuNuAltul 06-12-10 18:47

1 Attachment(s)
si o poza cu matza zgribulita :)......

rzt_ro 06-12-10 20:19

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 3853592)
frumusel e36 ele ! nu am inteles ceva totusi ! in titlu apare m3 replica ! ai de gand sa il aduci cat mai aproape de m3 e36 din punct de vedere al aspectului?

Daca da , te as sfatui cauti accesorii OEM ! e doar o parere , mai ales ca e cam greu cu banii in ziua de azi . Sa ai parte de ea si kilometri multi fara incidente !

PS : culoarea e criminala !

Frumos proiect...subscriu acestei pareri! Cu ceva buget si f multa rabdare o sa reusesti! Piesele OEM fac diferenta de cele mai multe ori dintre un Kitsch si un proiect reusit...multa bafta!

Quote:

Jantele astea am vrut si eu sa le cumpar insa din discutiile purtate nu am avut incredere sa le comand...singura consolare ar fi ca sunt un model dosebit, asta daca sunt in stare buna, asa cum se specifica in acel anunt!

Wilgax 06-12-10 20:49

Daca matza asta e din Botosani, inseamna ca peste 3 sap cand iau vacanta de la faculta o caut sa o vad:twisted:.Foarte frumoasa matza.Bine ales modelul de jante sincer.Asteptam poze mai multe si tuning de bun gust cat mai OEM.

..TheOne.. 06-12-10 21:52

foarte frumoasa matza ta sa ai parte de ea,parerea mea e ca aceste sunt acele jante care dau cel mai bine pe pisica din gama M3..spor la tuningat

Wilgax 06-12-10 22:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ..TheOne.. (Post 3876547)
foarte frumoasa matza ta sa ai parte de ea,parerea mea e ca aceste sunt acele jante care dau cel mai bine pe pisica din gama M3..spor la tuningat

Sefu mai este si M-Double Spoke II.Alea-s viata mea.

iondarie 06-12-10 22:08

felicitari ai facut cea mai buna alegere posibila in privinta jantelor sa le poarte sanatoasa pisi si tu sa o conduci cu placere!

JusT_SaY_BoBo 06-12-10 22:12

pozele sunt facute in tudor?? cand trec data viitoare vin si eu prin parcare sa o vad live!arata super cu jantele!!inca o data felicitari pentru alegerea jantelor si bunul gust cu care evolueaza masina in modificari:tetter:

EuNuAltul 07-12-10 00:19

rzt_ro - ms mult pentru aprecieri , cu siguranta vor fi numai piese oem, cat despre jante pot sa zic ca sunt impecabile, nu am reusit sa ies in exterior sa vad daca bat deocamdata stau pe dreapta ca nu imi da voie vremea.Multa bafta si tie cu bmw-urile ai 2 minunatii de masini.

Wilgax - ms mult pt aprecieri si poate ne vedem prin bt.

..TheOne.- ms....multa bafta si tie!

JusT_SaY_BoBo - pozele nu sunt facute in tudor sun facute in botosani....dar speram ca in viitorul apropiat sa ajung si in iasi ca am acolo o gasca mare cu care tre sa ma vad si care asteapta sa vada ce a iesit din aceasta masina...poate o sa ne vedem prin is si ms mult pt aprecieri,

ocaruntu 07-12-10 08:10

cand vii in iasi macar sa'ti pun silicon de parbriz la bandouri :)
prietenii stiu de ce :evil:

rzt_ro 07-12-10 10:39

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3876583)
Sefu mai este si M-Double Spoke II.Alea-s viata mea.

Inclin totusi spre cele forjate...modelul din poza ta il am eu la vanzare!:D

Wilgax 07-12-10 10:42

Quote:

Originally Posted by rzt_ro (Post 3877595)
Inclin totusi spre cele forjate...modelul din poza ta il am eu la vanzare!:D

Stiu sef..........stiu ca le ai si regret ca n-am bani sa le iau.Am cautat la bazar si la piese vanzare BMW........in afara de tine nu mai vinde nimeni.Problema e ca le gasesti cam rar din ce vad eu.Pacat ca le vinzi.Parca ziceai ca vrei sa achizitionezi toate cele 3 modele.Mna.....cand nu sunt parale nu ai.Daca aveam lovele erau cumparate de mult.SCZ DE OFF.

All times are GMT +2. The time now is 23:07.

- Copyright 2026 4Tuning