![]() |
4 Attachment(s)
Astea sunt facute la essen anu asta
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ,bmw`u de la Jet Design nu era chiar asa de spectaculoasa..foarte frumos..am intzeles ca pretzu` unui 'exemplar' d`asta tunat e peste 200.000 de euro :shock: :shock: !!oare cate are Tiriac ? :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
p.s.numele 'Jet Design stiu ca l-am gresit :oops: :oops: |
binenteles ca pretul lai gresit... :)
|
poze spion de la un salon auto :D :D . A fost si o emisiune pe Discovery de genu : A sports car is born : BMW E63 sau mai bine zis 635 Ci si au aratat cate probleme au avut cand l-au construit si asa mai departe.Pretul mi se pare cam mare pt un seria 6. Cei de la Discovery ziceau ca incepe de pe la 80.000 E iar la banii aia itzi iei un noul RS4 :).
|
Re:
Quote:
|
Re:
Si nu mergea vorba in emisiune de M6, dar de 645i si M6 va costa peste 100000 E.
|
hai sa zic si eu ceva ca tot fierb...........
Are cineva curaj sa puna pariu cu mine ca tot ceea ce ati ilustrat voi in topicu asta nu este M6? sau mai bine zis, tot ce ziceti voi ca sunt pose spion cu m6 defapt sunt poze cu seria6 putin umflat. nicidecum M6 !!!! Pot sapun pariu cu voi pe oricat. Si inca ceva.......... M6 este mult mai \"umflat\" si are si facelift fata de seria 6. asa ca mai documentati-va plz. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:39. |
- Copyright 2026 4Tuning