![]() |
Re: Extreme Styling sau Pimp My Bentley :)
volanul ala sport e tot farmecul :):):)...exterior per total nu arata rau...ideea
dar volanul ala sport e capac |
super tare frate
|
Gretos.Volan sport pe Bentley....am trait s-o vad si pe asta.
|
asa este nu am mai vazut volan sport pe Bentley.. da totusi .. totul e posibil:P
|
spatele deloc nu arata bine!!! sa nu mai vb de volan.....
|
daca nu era :volanul,capacul de benzina si spatele ala de kk ar fi fosst acceptabila.per total e bine:D
|
Frate daca ai bentley , LASA-L ASA :)) e prea de tot ...
|
aaa- pey din vechitura aia - mai vb- oricum, bentley cu grila fag nu credeam ca o sa vad - e o penalitate si o umilinta pt marca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Am o vaga impresie ca ai vazut deja Bentley cu grila fagure, cam toate modelele de dupa 1997, inclusiv Continental GT :D
~Nautilus |
Aflam ca masina, modificata in 2003, si-a capatat intre timp si o porecla pe masura: Mentley Insanne :D
http://www.diseno-art.com/encycloped...y_Insanne.html A fost expusa la European Concours D'Elegance in 2003. Nu se cunoaste reactia publicului :p Acelasi personaj este autorul unui proiect Jaguar pe masura, in stil romano-tiganesc, care poate fi admirat pe site-ul propriu http://andysaunderskustoms.freeserve...ged%20edge.htm O cautare pe Google dupa 'Mentley Insanne' poate furniza multe detalii inutile. ~Nautilus PS nu spune nimeni ca nu poti pune un volan sport adevarat pe Bentley, dar macar sa fie un Nardi, nu orice jucarie de Vitan |
Am o idee. Haideti sa punem mana de la mana sa il luam lu jiji, ca i-ar sta bine in ea. Stilu asta cred ca se numeste CIOBANESQUE STYLE:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
iese un kitch ?!?
|
mai bn o lasa stock
|
fata de cum arata masina stock...acum parca arata putin mai bine...interioru e cu adevarat kitch...pacat ca nu e mai cizelata,ca oricum ideea conteaza
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:30. |
- Copyright 2026 4Tuning