![]() |
Re: Nova Parerea voastra
Pai si mie mi-ar place o solenta da caca nu sunt $$$$ de o solenta...atunci ..O Nova :)
|
e pe la capatu lu 41 sau unde...io stau in militari...langa cora lujerului
|
am vazut multe nove tunate si nu prea imi place cum iese mai mult patratoase eu mam apucat de o dacie 1310 berlina din 2002
|
eu mai am putin si o termin ( pt moment) si o sa pun poze..asta cam sapt viitoare ca ma apuc sa o vopsesc..nu mai e asa patrotoasa acum cel putin la partea de jos:) sper sa iasa misto..eu o sa pun pozele si voi o sa decideti..:)
|
asteptam ... osa pun si eu niste poze cu a mea dar cand o fi mai gata aca acum e dezmembrata toata ca am zis sa o iau de la 0 cu ea
|
4 Attachment(s)
Uitati baieti..astea sunt niste poze ...cam cum o sa arate la sfarsit..sunt modificate digita..da ea o sa arate oricum la fel:D
P.S. : Aia cu eleronu imi place dar nu o sa arate asa(cel putin deocamdata) |
Eu sper sa va va placa ...mie unu imi place ffff mult mai ales ca o sa o fac cu mana mea:)
|
aaa....si am uitat sa va spun..aia e o bara de cielo modificata de mine si adaptata..
i-am modificat latimea..(adik am ingustato ) am decupat-o pe inaltime sa cada bine adica nu am facut cum fac toti taranii..iei o bara si o pui cum cade.. eu am luat o bara si am facut-o sa cada mai bine ca aia din fabrica care era oricum prost finisata .. sper sa apreciati ce am facut Ms si astept parerile voastre |
de luni ma apuc sa o chituiesc pe la bari si sa o vopsesc..atunci o sa pun poze cu ea reale:) care o sa fie chiar mai misto ca astea:D
|
esti tare, da, de unde iei eleronu ?
apropo..pare cam stramba bara ta adik nush...vezi si tu sa fie simetrica :shock: |
cu ce o vopsesti ?
|
Quote:
|
arata binisor bordul da o strica mult albul ala de la gurile de ventilatie,le statea mult mai bine daca erau gri
|
:) ia sa vad ce poti sa faci din ea.. acum imi pare cam cazuta.. sper sa ma insel.. oricum iti urez succes la 'tuning'
|
am si o o nova gt as vrea si eu sa te intreb daca poti sa-mi faci si mie cadranele asa ca ale tale sunt super misto
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning