![]() |
Re: Multumiri,Salutari,Urari,Felicitari!
Eu vreau sa ii transmit LA MULTI ANI lui RAZVAN un prieten din CLUJ care maine serbeaza 26 primaveri ! Sa ne traiesti baiatu-le!
|
Quote:
|
daca mai ai poze cu el :P mai baga... :P pe undeva pe aici
|
Quote:
AM UN THREAD CU SI DESPRE IRLANDA , E PE ALT TOPIK , O SA IL MUT AICI CA , CRED CA AICI II E LOCUL ! ACOLO SUNT POZE DE LA EVENIMENTE , NOUTATI SI ALTE POVESTI ! O SA VEZI ACOLO MAI MULTE POZE DE LA SHOWUL 100% MODIFIED |
si cand il muti aici?iti trebuie vreau camion sa incarcam mobila? :D
|
Quote:
l-am mutat :) cu ajutorul delfinilor lui Bogdan si a porumbeilor tai :pistoles:: ! |
:D bv mosule si acum ca tot am postat tin sa multumesc echipei Steaua ,Rapidului si cainilor rosii(Dinamo) pentru ca au adus bucuria pentru cateva ore pe chipul Romaniei.
|
Quote:
|
Ba Eu Aici In Partea De Multumiri Am Sa Multumesc Si Eu Celor Care Au Inventat Detectoarele De Radar Ca M-au Scapat De Niste Amenzi Grase Si De Mers Aci La County Jail Deci Multumesc Celor De La Cobra !!!
|
Subscriu La Greu!!!!!!;)
Radar detectors are a God-send! |
Wobule Iti Multumesc Din Suflet Pentru Faptu Ca Stergi Posturile Copiilor Fara Minte Si Nu-i Lasi Sa Faca Pe Desteptii Si Ca Ai Dat Posibilitatea Rumanilor Departe De [..] In Care Ne-am Nascut Sa Pove Si Sa Ne Dam Cu Parerea Referitor La Masini Si La Alte Chestii
cheers |
Quote:
Originally Posted by pimp_lex la multi ani Bogdan, ziua mea e in 2 saptamani Deci Dani nu ne zici cand ??:)) he he te tragi pe fese pt o bere ?:)) |
Si pt ca i se apropie EVENIMENTUL vreau sa ii urez CASA DE PIATRA prietenului meu CALIN si multi ani fericiti alaturi de consoarta ! si poate face si calibrosul ala niste calibre mai mici :D!! BAFTA
FELICITARI Sebi & Co. :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:: |
multumesc mult domnu' Sebi! Sa fie intr-un ceas bun!
dau de baut cand vii in RO ;) |
n-am mai intrat de ceva timp....
a fost pe 4 sept , am facut 25.....am imbatranit rau :D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning