Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Auto care se conduce cu B1 (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/222596-auto-conduce-b1.html)

werwceul 07-12-10 10:08

Re: Auto care se conduce cu B1

aici gasesti mai multe tipuri de masini care se pot conduce legal de la 16 ani si care sunt noi noute !
Bafta in alegerea facuta !!!
SITE-UL CU PRICINA

ps: da-ti 2 palme si revino pe pamant
fa ceva util, INVATA ca esti viitorul tari.
meri dracului la discoteca distreaza-te
fa sport nu tot sta si fuma si te juca cs pe calculator ca te indobitocesti
alearga
joaca sah
stiu eu...lucruri serioase
ca daca ai parinti inconstienti o sa-ti cumpere masina, daca ai niste parinti care te iubesc o sa-ti traga 2 palme sa-ti revii si o sa-ti arunce in fata 10 carti sa le citesti.

eu la 17 ani si 2 luni i-am spus la tata ca vreau permis...cand mi-o tras un dos de palma n-am stiut pe unde sa ma adun..si dupa 3 zile o venit cu vreo 1000 de carti...si mi-o spus, cand le-am citit pe toate si i-am facut rezumat atunci imi da bani de scoala de soferi si cand o sa considere el ca stiu conduce imi da si masina.
intradevar mi-a luat cam 1 am si vreo 3-4-5 luni sa termin de citit cartile...cand le-am terminat mi-a pus banii in mana sa fac scoala de soferi
cartile ce le-am citit mi-au fost utile la bac...dar pentru masina am citit, mi-a fost util!
dupa ce-am facut scoala...zilnic ma plimbam cu batranu vreo 30-60 minute pana eram exasperat de parcari, de intoarceri de tot felul...si dupa inca 1 an mi-a dat o vechitura de dacie care nu mergea mai mult de 40km/h care singurul lucru bun din ea erau franele si directia, nu intra in treapta 3 si 4 decat ocazional...mergea in 3 pistoane si alte porcarii...dar dupa ce m-am descurcat cu aia vreo 3-4 luni am primit o masina nou de care am avut grija.
acum apreciez ca m-a pus sa citesc si nu m-a lasat de capul meu la 17 ani sa fac scoala si la 18 sa am permis.
apreciez o masina buna dupa ce-am condus buda aia de dacie ruginita si coapta.
apreciez multe.
revenind, apuca-te de scoala si lasa visele

lucian_bmw 10-12-10 18:14

iti vand eu un aixam ! se conduce fara permis de la varsta de 16 , ai nevoie doar de o hartie de la o scoala de soferi cum ca ai absolvit legislatia ! da-mi PM daca te intereseaza !

denver 10-12-10 18:52

Esti un drifter profesionist (nume) , varsta ta de profil este 20 de ani , insa tu iti cauti masina ce poate fi condusa la 16 ani ?? Probabil ai sa te trezesti blocand vreo intersectie si nu vei avea idee ce si cum s-a intamplat , cu totii am avut impresia ca stim sa conducem cand am facut ceva bine cu o masina , insa nu se rezuma la atat , si nici la impresionat prieteni , unii fac si raliuri la 16 ani , asta pentru ca sunt capabili si probabil au facut foarte mult karting de mici , dar hei cui ii pasa , tu stii mai bine ce vrei , zic asta sperand ca realizezi ce ai de facut si riscurile oricarei decizii , insa e doar o parere , succes ! Ceao .

FED express 10-12-10 19:10

in primul rand, ai trecut o alta varsta la profil decat cea reala, pacat...
in al doilea rand, cred ca ar trebui sa vorbesti cu parintii tai, sa vezi ce au si ei de zis, iar in cel mai bun caz sa iesi cu taicat-o pe cam cu masina, sa te invete cateva lucruri de baza.astfel, vei fi intr-un loc sigur, necirculat, unde nu poti decat sa exersezi pana nu mai ai pofta de condus, pana te dor picioarele! apoi o sa faci tu o pauza si o sa-ti mai piara cheful dupaia...
cum zicea cineva si mai sus, se sustine ca generatia asta ar trebui sa fie viitorul, asa ca sa incercam sa ne conformam cat putem si sa ne facem mandrii parintii.sa facem toate lucrurile la timpul lor, copilaria copilarie, adolescenta adolescenta si maturitatea maturitate, pe rand, ca nu fuge nimeni dupa noi.toate la timpul lor, daca nu le facem acum, o sa ne para rau dupaia...
deci, parerea mea este ca ar trebui sa meditezi mai mult asupra situatiei si impreuna cu parintii sa ajungeti de comun acord, astfel ca tu sa nu te apuci de condus de la o varsta frageda fara a avea o baza legislativa sau chiar daca ai, ar trebui testata la timpul potrivit cu un instructor, asa ca nu te grabi, ca timpul odata zboara si nu mai e mult pana vei atinge varsta la care sa-ti iei permisul asa cum se cade.daca te apuci de condus asa de unul singur si de la o varsta frageda, nu te face mai sofer decat altii mai incolo....

cosmin300 15-12-10 16:49

cu totii ne dorim masina/permis
cand avem sub 18 ani numaram luni/zile/ore/minute/secunde etc. pana la implinirea varstei.
ideea e ca pentru inca 2 ani nu se merita o investitie, care apoi va deveni inutila.

All times are GMT +2. The time now is 00:48.

- Copyright 2026 4Tuning