![]() |
Re: Cielo-CT-97-BMX
este vre-o modalitate de a prinde un eleron fara a gauri porbagajul
am un eleron dinacela lat de cielo si nu prea vream sa gauresc portbagajul adezivul acela epoxy sau poxipol este bun? nu am chef sa isi ia singur aripi |
Pai si crezi ca ala ii face bine? Depinde cat de mare e suprafata eleronului care face contact cu portbagajul si greutatatea eleronului daca tine sau nu, dar daca e cum imi imaginez eu nu cred ca va tine cu poxipol!
|
1 Attachment(s)
eleronul este din fibra destul de usor
ma gandeam pe viitor daca il voi da jos vor ramane gauri si e urat suprafata de contact este destul de mare eleronul este ca acesta |
mare-mare nu e suprafata de contact.eu banuiesc ca e vorba de vreo 20 cm lungime si vreo 3-4 cm latime.fiind usor eu zic ca va tine insa atentie sa fie suprafetele bine curatate.intre tabla si eleron mai e un cauciu ca o garnitura si aia trebuie sa fie prinsa bine altfel de acolo iti va ceda nu de la poxipol.eu l-am folosit la mai multe la masina si ma declar multumit.ca exemple:toba la intermediara astupat orificii cu poxipol si tine,un far(urechiusele)semnalizarea de pe aripa si suportul de oglinda interioara.
|
Cel mai simplu daca nu vrei sa dai gauri ii pui doua cleme metalice si prinzi cu cauciuc sub ele sa nu zgarii vopseaua, si il prinzi pe lateralul portbagajului cum se prinde portbagajul original pe Cielo daca stii!
PS: Daca il pui cu poxipol cu ce il cureti dupa ce renunti la eleron? Eu zic sa te mai gandesti! |
7 Attachment(s)
cateva poze
m-am apucat de reparat eleronul pentru ca era crapat datimi vre-o 2 idee daca merita pus |
Quote:
din cele postate nu ne dam seama ce tip este si daca vine bine... |
BMX-ule, te-am vazut saptamana asta prin oras (pe mamaia) si da-i cu flashuri, tu nimic :lol:
Masina e simpla si frumoasa, de jante marfa ar avea nevoie :) Ia unele pe 14-15, cu fata dreapta, vor parea mai mari :) |
Probabil era taicasu la volan si nu era el;)
|
intadevar era tata
ventile vor veni la primvara acum am cauciucuri de iarna si nu imi trebuie jante |
vrea cineva eleronul ala
mai e putin de smirgheluit la el si e gata merge si pe 1310 si pe nova vreau sa pastrez spatele clean la cielo |
La ce pret il dai?Pune-l oleaca pe masina si fa-i vreo doua poze sa vad daca imi place cum vine ca poate te scap de el!Bafta!
|
50 lei
dar mai am putin de smirgheluit azi la el daca e mai vorbim la pret nu e vopsit poze o sa pun azi si mai sunt si mai sus |
1 Attachment(s)
nu as pune eleroane si alte nebunii . singurul care ar arata cat de cat ok ar fi cel de la kitul scos de fabrica... montat bine si in culoarea caroseriei ar arata ok. la sectiunea daewoo tuning ai rubrica daewoo uri unicate. ai de unde te inspira.
|
asta e motivu pentru care nu il pun
im place simplu eleronul ala il aveam mai demult dar nu imi place pe cielo nu vreau sa o dau in kitch sa vad de unde gasesc plasa si o sa ii modific grila |
| All times are GMT +2. The time now is 10:48. |
- Copyright 2026 4Tuning