![]() |
Re: e adevart ca la o berlina se pote crapa parbrizul la viteza
Quote:
hai fratilor k taicamiu a avt 3 dacii pana acuma.. si nimik aa, sa va spun o chestie interesanta la o Nubira 2 era un pic de zapada pe parbriz, da un coleg sa curete stergatorul, il ridica si dupa aia ii da drumu asa in cadere , adik nu-l pune usor inapoi, rezultatul : parbriz fisurat pe jumatate, care s-a extins dupa aia. Intr-un final l-a schimbat la service, avea asigurare casco |
aceste fisurari crapare etc in cele mai multe cazuri sunt facute prost din fabrica eu am facut comanda de unul la o dacie am venit inpachetat tot iar cand sa il montez am constatat ca in partea stanga a soferului avea multe goluri de aer in parbiz foarte multe. iar in partea dreapta parbizul avea grosimea cu 2 mm mai mica decat in partea stanga.
|
Dati-mi si mie va rog filmele cu SGM cand a mers el cu FORDU V6 cu 210km la ora si filmu cu Fordu V6 cand a mers el cu taunusul lui cu 200km/h cu cutie de diesel. Merci all
Quote:
De-al Casei :) Ford_V6's Avatar Join Date: Jan 2004 Location: Ploiesti/Bucuresti Age: 23 Posts: 828 My Photos: (0) Default Re: e adevart ca la o berlina se pote crapa parbrizul la viteza pe vremuri la modelele vechi de dacii care alergau prin anii 80 la peste 200 km/h se crapa parbrizul si la modelul cu 4 faruri mi se pare flamba capota. |
........................................
|
Frate yo am mers cu dacia aproape de 180 si nu mi-o crapat nimic pe masina.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning