![]() |
Re: 4Tuning Veterans Meeting !!!!
E mai mult de o luna pana atunci... Pana in ziua de 27 se pot intampla multe, de ex sa vina sfarsitul lumii :lol::lol::lol: Prezent si eu daca nu am altceva de facut. Dar unde se va tine ?!? Propuneti si un loc ceva, poate un gratar eu stiu... dau si eu cu presupusu` :rolleyes2
|
Quote:
|
Pai ce are ma? De revelion astia faceau gratar in fata blocului, zici ca s-a mutat polul nord in valcea. :rolleyes2
|
Incerc sa fiu prezent.
Locatia ar fi buna Polivalenta, ca pe vremuri |
prezent si eu. si nici nu ma cheama stefan :))
|
De Craciun sunt in Valcea , deci sigur pe 27 decembrie o sa fiu alaturi de voi :)
La Polivalenta ar fi excelent , acolo am venit eu pentru prima data la o intalnire 4T si am si vazut masina lui Kalu :D |
iar se intampla oare ce sa intamplat data trecuta tot prin preajma craciunului?:)))
|
Quote:
|
Hmmmmmm, se poate sa vina si cei care au ramas tot pietoni? :lol:
Salutare tuturor :) |
welcome back Fra fra :* Hai brigada veche !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
daca ajung in VL vin si eu cu Adelina.
Daca nu, asta e...ramane pe tura urmatoare. P.S. Si pe mine ma cheama Stefan. |
Quote:
|
Quote:
ONTOPIC : pe mine sa nu ma treceti pe lista, ca dupa cum am zis nu stiu 100% sigur daca vin , si daca vin o sa vedem atunci.. :ciggy: |
Quote:
|
buuuuuuuuuunnnnnn ... atunci daca majoritatea vrea asa... asa ramane.
Intalnire 4tuning Veterans !!! 27 decembrie .... la Sala Polivalenta mai ramane sa stabilim ora... dar mai e pana atunci asa ca e ok. Deci.... - GOHAN - Aaronnel - Passat 1.9 - The X - Suzuki Swift - Robbbert UDR - Andrey WOB - Trafy - BMW E36 - Olivian - Opel Vectra OPC - CaDDy - VW mk3 GTD - Kameleon - VW mk3 - Lunganu - taxi - FANE - BMW Balena 3.0i - Tiby - E36 mai completati lista .... |
| All times are GMT +2. The time now is 04:25. |
- Copyright 2026 4Tuning