Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Volkswagen tuning (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning.html)
-   -   vw golf 4 de la prostreet tuning baia mare (https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/22210-vw-golf-4-prostreet-tuning-baia.html)

BULLETTT 07-10-06 19:16

Re: vw golf 4 de la prostreet tuning baia mare

Quote:

Originally Posted by nepotu (Post 551284)
foarte tare masinutza....2.8 sau 2.9 ???

Nepotule esti praf...ii golf4 v6 2.8......
Vr6=6 cilindri in v la 15 grade,au fost 2 variante 2.8 si 2.9..a fost scoase din productie in 97...
Pe golf 4 este doar 2.8 la 60 grade....si mai marele 3.2

bogdan_wrc 09-10-06 08:48

exact asta vroiam sa zic si eu..
VR6 e decat pe III la Golf.

juana_man 18-10-06 13:22

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 524911)
stiu ca nare ce cauta acolo priza de plafon !e in plus !!!!! dar mai trece un pic de timp pana se mai formeaza gustul oamenilor :)

proprietaru sau mai bine zis ex proprietaru masinii ii pilot de raliu si a ramas probabil inspirat din wrc cu priza aia de aer dar in rest masina e ok la fel si proprietaru kre mi-e prieten
si da, galbenu e VR6 e motoru dp pasat din 96 sau 97 asta nu stiu exact !!!!

Hori 10-11-06 19:00

SUPER masinile ... ca norocu asta galbena a ajuns in Oradea ... ca sa ne mandrim cu ea ! Respecte creatorului ei !

AmZa\AMZ 11-11-06 04:09

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 524906)
doua masini cu caracter diferit !!!

salut ...spune-mi si mie de unde pot achizitiona si io un kit sport identic cu asta??si care e pretul?
merci....ciao

42mwe 14-11-06 18:53

Salutare baieti!
Dupa cum stiti deja, galbena are numere de Bihor si e in proprietatea lui Sandu.
Frumoasa masina!
Ceva noutati pt. Megane-uri?

Wolfy_san 14-04-07 10:41

Salut,

Foarte frumoas lucrate golfurile amandoua... Dar as fi curios cam cat te-a ajuns sa aduci un golf IV standard la una din alea doua, ma refer la body kit!

Numai bine.

protuning 15-04-07 12:49

Quote:

Originally Posted by Wolfy_san (Post 850831)
Salut,

Foarte frumoas lucrate golfurile amandoua... Dar as fi curios cam cat te-a ajuns sa aduci un golf IV standard la una din alea doua, ma refer la body kit!

Numai bine.

pretul este de 7.5 mil o bara , 4 mil perechea de praguri,eleron3 mil,masca fata 2 mil,pleoape 40 ron.total aprox 25 mil.pretul include montatul produselor dar nu si vopsitul!!

protuning 15-04-07 12:52

Quote:

Originally Posted by 42mwe (Post 622620)
Salutare baieti!
Dupa cum stiti deja, galbena are numere de Bihor si e in proprietatea lui Sandu.
Frumoasa masina!
Ceva noutati pt. Megane-uri?

salut domnu!de golful galbe cam peste doua saptamani ne apucam,il facem complect din nou cu total alt design!kitul vechi nu corespunde cerintelor tuningshourilor din 2007.asa ca ...

P.S.i-mi pare bine sa aud de tine!!de meganeuri doar ca in curand facem doua meganeuri complect si cu bara de spate!! respect!!!

nutzuXXL 15-04-07 21:04

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 524906)
doua masini cu caracter diferit !!!

golfu galben e super tare:!: km cat costa chitul exterior bara fata , spate si farurile ( preturile separat daca s poate ) ms

Quote:

Originally Posted by nutzuXXL (Post 853104)
golfu galben e super tare:!: km cat costa chitul exterior bara fata , spate si farurile ( preturile separat daca s poate ) ms

am vaz . gata :)

ceva pt un golf 3 ( bara fata praguri si faruri ) pana in 10 mil ai? :)

AndreyPH 01-05-07 13:51

Salutare...m-ar interesa o bara fata de Golf 4 ... Ma poti ajuta si pe mine? id-ul meu este mma_Andrey Daca ti-e mai usor vb pe mess,sau aici...Ma grabesc in achizitionarea acestei piese deoarece masina e la vopsit si in cateva zile e gata...MS anticipat !

protuning 01-05-07 18:19

pt achizitionarea spoilerelor la tel 0742121696 robert sau id de mess: protunning2003 mersi!

protuning 11-01-08 00:01

12 Attachment(s)
poztez poze cu noul kit de pt golf 4.

Bogdanho 18-01-08 15:47

Cand va fi terminata va arata misto.Totusi singurul lucru care imi displace este la lampile din spate.Placajul peste stopuri mi se pare o chestie inutila...Ar fi aratat mai bine fara acele doua mici retusuri.Parerea mea!Per total e un kit f misto!

protuning 18-01-08 17:36

Quote:

Originally Posted by Bogdanho (Post 1299746)
Cand va fi terminata va arata misto.Totusi singurul lucru care imi displace este la lampile din spate.Placajul peste stopuri mi se pare o chestie inutila...Ar fi aratat mai bine fara acele doua mici retusuri.Parerea mea!Per total e un kit f misto!

sunt perfect deacord cu tine!!! cand a venit Sandu cu masina lam frecat la cap sa le taiem jos ca arata ca frantzu!din pacate nu am reusit sa-l convingem.
oricum e chestiune de gusturi!!!!

All times are GMT +2. The time now is 03:19.

- Copyright 2026 4Tuning