![]() |
Re: vw golf 4 de la prostreet tuning baia mare
Quote:
Vr6=6 cilindri in v la 15 grade,au fost 2 variante 2.8 si 2.9..a fost scoase din productie in 97... Pe golf 4 este doar 2.8 la 60 grade....si mai marele 3.2 |
exact asta vroiam sa zic si eu..
VR6 e decat pe III la Golf. |
Quote:
si da, galbenu e VR6 e motoru dp pasat din 96 sau 97 asta nu stiu exact !!!! |
SUPER masinile ... ca norocu asta galbena a ajuns in Oradea ... ca sa ne mandrim cu ea ! Respecte creatorului ei !
|
Quote:
merci....ciao |
Salutare baieti!
Dupa cum stiti deja, galbena are numere de Bihor si e in proprietatea lui Sandu. Frumoasa masina! Ceva noutati pt. Megane-uri? |
Salut,
Foarte frumoas lucrate golfurile amandoua... Dar as fi curios cam cat te-a ajuns sa aduci un golf IV standard la una din alea doua, ma refer la body kit! Numai bine. |
Quote:
|
Quote:
P.S.i-mi pare bine sa aud de tine!!de meganeuri doar ca in curand facem doua meganeuri complect si cu bara de spate!! respect!!! |
Quote:
Quote:
ceva pt un golf 3 ( bara fata praguri si faruri ) pana in 10 mil ai? :) |
Salutare...m-ar interesa o bara fata de Golf 4 ... Ma poti ajuta si pe mine? id-ul meu este mma_Andrey Daca ti-e mai usor vb pe mess,sau aici...Ma grabesc in achizitionarea acestei piese deoarece masina e la vopsit si in cateva zile e gata...MS anticipat !
|
pt achizitionarea spoilerelor la tel 0742121696 robert sau id de mess: protunning2003 mersi!
|
12 Attachment(s)
poztez poze cu noul kit de pt golf 4.
|
Cand va fi terminata va arata misto.Totusi singurul lucru care imi displace este la lampile din spate.Placajul peste stopuri mi se pare o chestie inutila...Ar fi aratat mai bine fara acele doua mici retusuri.Parerea mea!Per total e un kit f misto!
|
Quote:
oricum e chestiune de gusturi!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning