![]() |
Re: Dacia 1300 1978
Quote:
|
Mersi. Da, de acord cu voi. Cand m-am apucat de treaba, primul lucru a fost sa dau jos toate abtibildurile(cel din fata l-am lasat, fiindca parbrizul va fi inlocuit) si paravanturile. :D
|
Imi permit sa postez un filmulet gasit pe yuotube:rolleyes2:-)
https://www.youtube.com/watch?v=RYMvl...eature=related |
arata f bn masina , si la ce piese ai strans pentru ea cred ca o sa fie un proiect reusit , succes cu daciana ;)
|
Multumesc baieti. Si cu ocazia asta, as vrea sa va urez tuturor Sarbatori Fericite ,sa aveti parte de tot ce va doriti,de sanatate si mutl noroc.
|
Astept sa vad si proiectul tau sper sa fie ceva frumos :X
|
Uoooouuuuuuuu frumos.. bv.. tine-o tot asa.. la cum ai inceput... (si sper sa o tii tot asa) o sa iasa una bucata PIESA "babutza"
bft si spor la munca |
Frumos filmuletul.Succes in continuare.N-am mai vazut demult volan si emblema UAP.
|
Tare frumusica masina ta si sunt convins ca o sa fie si mai frumusica. Bafta!
|
Mersi baieti ;)
Si cu inceperea anului nou, au inceput si lucrarile. Astazi am dat motorul jos, maine dau jos si cutia. Suspensia va fi desfacuta in bucati,verficata bucata cu bucata, pisesele vor fi schimbate/reconditionate. Masina va fi antifonata, iar peste 2 max 3 saptamani(sper), va intra la tinichigerie.(depinde de tinichigiu). O sa revin cu poze. |
Spor in toate si un an mai bun!:-)
Sa ne tii la curent cu toate etapele restaurarii. |
Bafta la reconditionat;) sper sa nu abandonezi proiectul si sa-l finalizezi cu succes;) am mai vazut oameni care au inceput astfel de proiecte si undeva pe la jumate au anulat proiectul si au inceput un proiect nou: Proiectul Rabla;) sper sa nu fie cazu:-P
Bafta in tot ce ti-ai propus |
b08ygs- stai linistit, si daca dau ultima suflare, termin masina asta. :)) Fiindca mi-am dorit-o foarte mult. Si in primavara vreau sa cumpar verzica 616, care va fi si ea tratata lafel.
|
Quote:
Bafta in tot ce ti-ai propus cu batranica |
sper sa nu-mi sariti in cap cu intrebarea mea :D
cu banii care ii bagi in ea ... dece nu iei alta masina ? . ceva ca wv golf 2-3 . eu unu nu as baga bani intr-o dacie 1 pt simplu motiv ca tabla de pe ea nu rezista . mi se pare curios ca a rezistat atata ..(la ani ei.arata binisor ) 2.gasesti o multime de masini mult mai bune cu o mica suma de bani in plus . |
| All times are GMT +2. The time now is 21:34. |
- Copyright 2026 4Tuning