Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Anunturi Auto Oltcit (https://forum.4tuning.ro/497-anunturi-auto-oltcit.html)
-   -   cumpar c.v 5fr (https://forum.4tuning.ro/497-anunturi-auto-oltcit/221473-cumpar-5fr.html)

MihaiS 04-02-11 10:18

re: cumpar c.v 5fr

5 fr am eu impecabila.

jimmy_rph 04-02-11 11:36

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 4051536)
5 fr am eu impecabila.

la ce bani si cum facem cu transportul? ca ultima data cand am intrebat la fan curier era 80 de lei din craiova pana in ploiesti, si sincer pe vremurile astea mie nu-mi convine...

jimmy_rph 04-02-11 11:43

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4051025)
posibil sa te scap eu de cutie,dar numai daca e impecabila.ne putem intalni la bucuresti sa o verific/iau.te anunt eu cand

ce inseamna pentru tine impecabila? daca te astepti sa mearga ca una frantuzeasca, te inseli. eu cel putin n-am gasit niciuna care sa se poata compara cu una fr la vreun detaliu.
de mers merge bine, nu fluiera, nu sare din viteze.
p.s cutia nu este pe masina, deci nu se poate proba...

MihaiS 04-02-11 15:09

deci 5 ro e cea mai proasta cutie de viteze produsa vreodata....
5 fr sunt foarte rare deoarece nu renta importul lor din franta si au hotarat sa le produca la craiova. cine vrea un oltcit pt el ca pasionat cutia 5 tr franta este bijuterie si merita fiecare banut.
175 km/h fara probleme cu motor 1.3 comprimat
foloseam ambreiajul decat la plecarea dupa loc in rest puteam schimba vitezele fara ambreiaj de la tr 2 la tr 5 iar apoi de la tr 5 la tr 1 fara sirenaje, agatari.

cutia a mers numai cu ulei castrol iar oltcitul dupa care am luat-o avea aprox 48 000 de km. cine a mers cu rox-ul stie in ce stare mergea motorul si cutia.

jimmy_rph 04-02-11 16:55

pana la urma ce pret are cutia asta de la tine?
tin sa te contrazic legat de faptul ca 5ro e cea mai proasta cutie. depinde cum e intretinuta. eu am incercat una 4ro si era teroare, caraia in toate treptele , in primele 3 fluiera si in a 4a huruia. asta 5ro pe care o am eu are pana in 60 de mii km REALI, si cum spuneam si mai sus, merge f bn (adevarat nu ca una frantuzeasca, dar pentru o cutie ro am fost f multumit). diferenta fata de una fr din punctul meu de vedere, ar fi etajarea treptelor si faptul ca nu o poti baga in viteza "cu degetul" asa cum se poate la una frantuzeasca, si bineinteles fiabilitatea, dar am vazut si cutii frantuzesti distruse (nu stiu cati km aveau), dar erau mai ceva ca cele de dacie.
astept raspuns cu pretul pe cutia 5fr, evetual printr-un PM

jimmy_rph 06-02-11 11:51

pana una alta UP!

MihaiS 07-02-11 13:25

incearca una 4 fr si dupaia sa-mi zici ce parere ai de 5 ro.......:-P

jimmy_rph 07-02-11 18:21

am acum 4fr pe masina (e cutia originala a masinii). intr-adevar, am spus si mai sus ca nu se pot compara astea ro cu cele fr, dar am zis si repet, cred ca tine f mult si de faptul cum a fost tinuta cutia. degeaba e fr daca a tinut-o fara ulei...dar per ansamblu nu e foarte dezastruoasa cutia romaneasca, cel putin nu asta pe care o am eu...lasand la o parte etajarea proasta a treptelor, singurul inconvenient e ala ca intra mai greu in viteze.

jimmy_rph 12-02-11 16:46

sus! ;)

jimmy_rph 04-03-11 20:17

UP ->

jimmy_rph 18-03-11 21:35

cutia 5ro s-a vandut!
caut in continuare o cutie 5fr, preferabil in apropierea ploiestiului sa o pot proba!

jimmy_rph 07-04-11 20:20

sus! ma intereseaza o cutie 5fr buna ;)
peste vreo 2 sapatamani e f posibil sa am drum pana la brasov, deci daca are cineva vreo astfel de cutie si e in drumul meu, ar fi ok ;)

MihaiS 13-04-11 11:48

Re: cumpar c.v 5fr

decat eu am de vanzare si acum se poate si proba pentru ca am montat-o pe oltcitul meu. DACA ai drum prin craiova te astept la proba.

jimmy_rph 13-04-11 12:28

ms pt oferta mihai, dar dupa cum sti, deocamdata nu pot oferi pretul cerut de tine :(

jimmy_rph 16-04-11 20:42

UP!!!

All times are GMT +2. The time now is 12:18.

- Copyright 2026 4Tuning