![]() |
Re: ajutor... :P
mie una nu mi-a placut niciodata sa amestec nici pe ai mei nici pe ai lui...ce e in casa(intre noi)e in casa... si bune si rele.....o singura data mi-a fost certat prietenul de catre mama lui kre mi-a luat apararea.... DAR pe BUNA DREPTATE... si a aflat involuntar si atunci
|
pe mine ma distreaza problemele adolescente :)
toti sunt EXPERTI in ale dragostei :) super! detman am mai vorbit noi ! tu sti cel mai bine ce trebuie sa faci ;) bafta |
pe topicul femei se discuta cam tot ...despre femei si cu femei .... omul a ceru ajutorul .... ceilalti au incercat sa-si spuna parerea cum cred si fara nici un interes ... normal k el la final va face tot ce il taie ...INIMA! cand iubesti implicit suferi la un momentdat ...
ma bag l somnic cred ;o dimineatza frumosasa celor kre au mai ramas p forum ! |
Quote:
Important e sa rezolvi tu si sa fie bine,lasa alcoolu :-P |
Quote:
e posibil ca domnisoara sa vrea doar o simpla amicitie si atunci problema e amicul. cealalta varianta ar fi ca amandoi sa se ... simpatizeze si vor iesi scantei in cele din urma.ultima varianta e ca tipa sa il simpatizeze pe tip iar el sa nu aiba treaba cu ea. din pacate tot vor iesi scantei pentru ca , sa fim seriosi , ce baiat refuza o fata ... :) stiu ca pare un raspuns neslefuit si direct dar din pacate e si adevarat. |
dap, shtiu ... nu am vorbit cu mama ei despre mine si fiica ei ( prietena mea ) , am vorbit in general de unele cazuri, si mi-am dat seama ce am facut...
oricum, pana la urma sta 1 saptamana acolo, si dupaceea ma duc cu ea ( prietena mea ) la Brasov sa vizitam, sa vad cum o sa decurga totul ... daca nu, ce sa zic, mai sufera si omul in viata, nu tot timpul triumfa :( din pacate |
Detman .. is curios si eu ...
cu ce anume crezi ca ai gresit u .. sau ce anume ai fi gresit ? asta dak se poate zice si dak vrei .. dak nu .. ata ete :) |
Quote:
|
pai, da, am gresit ca , in ultima vreme m-a apucat o chestie... am fost destul de posesiv si gelos, chiar nu shtiu ce m-a apucat...
dar mi-am dat seama ca am facut o prostie si chiar am recunoscut-o in fata ei ..., nu am de ce sa ma ascund... tin foarte mult la ea si chiar mi-e dor de ea :( ea e chiar o fire sociabila si nu vreau sa renunt la ea cu toate ca in ultima vreme am intalnit vreo 2-3 fete cu care ma inteleg super si chiar ar putea sa iasa ceva... sper ca totul va fi bine |
Quote:
pt k dak lasi de la tine, si-o va trage cu ea cat de repede va putea.... |
Quote:
|
:lol: da e F posibil...si eu is cu una pe ascuns.. sau eram nu mai stiu ..ieri ne-am certat ..vb noi ! si poate ma bag si cu a2a ..prietena lu asta...ah ce frumos e undercover :lol:
deci gandeste ..asa cum unele cu mine..asa si la altii se intampla..chiar la prea multi |
...greu va poate fi,sa traiti cu astea in cap!!!:shock:
Acum citeva luni,am avut o discutie asemanatoare cu un barbat,care avea asa idei in cap.Dupa ce mi-a mentionat spotul ala celebru "sprite"...era sa urc p pereti...si l-am intrebat p fata,daca nu i este prea obositor sa traiasca tot timpul cu suspiciunea,k fiecare barbat care sta d vorba cu sotia lui,de fapt vrea s-o f..a????Mai ales k femeia lucreaza la o banca,si se ocupa d leasing... In fine,depinde d femeie.Dar trebuie sa stiti,k o femeie deja cind are urechi ptr vorbe dulci,inseamna k ii lipseste ceva,si e doar chestiune d timp sa incerce ceva mai promitator.Iar daca e multumita,tine d relatie cu dinti si cu ghiare,si nu are rost sa o mai inchizi intr-o cusca...parerea mea... |
dap, vreau sa va anunt ca vineri seara am plecat la Bucuresti ( invitat de ea ) si sambata seara am venit acasa.
i-a fost foarte dor de mine, s-a cam plictisit toata saptamana pana cand am ajuns acolo :) . totul merge bine acum, si sper sa continue asa :) problema e rezolvata... momentan ( nu se shtie ce ne rezerva viitorul ). P.S. Daca era sa ma despart de ea ... mai aveam inca 2 optiuni (fete frumoase - care ar fi cu mine ... doar sa prinda momentul ):) |
pana acu ti-era frica sa n-o pierzi si acu zici ca nu era oricum mare paguba nici fara ea ca mai am 2 rezerve bune :))
tare man ...oricum....ma bucur pt tine :) |
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning