![]() |
Re: Tico GR 92 STF
Nu. E cu diluant.
|
Mult succes cu buburuza "vecine" :)
(Ce bine ca nu mai sunt singurul, in Giurgiu :D ) PS. Te-am vazut astazi cu buburuza prin piata, nu credeam ca mai exista un bboy pe tico in Giurgiu :) |
Si eu te-am vazut vineri seara pe la turn.
|
Quote:
|
frumoasa masina :) sa o stapanesti sanatos
p.s. : poate facem o mini-intalnire weekendul viitor ca ajung si eu prin giurgiu si o sa ma vad si cu axxo :) |
Mersi! Uite id-ul meu de mess: games_bond_92 daca e sa vorbim inainte sa vii
|
3 Attachment(s)
Saptamana trecuta, masina a primit 2 anvelope de iarna noi (Debica Frigo).
Tot saptamana trecuta, am reusit sa lovesc bara din fata , fapt ce a necesitat repozitionarea numarului de inmatriculare pana la primavara, cand o sa repar bara. |
Pacat ca ai lovit bara:(,partea buna ca nu a fost mai grav
|
Asa e... si eu mai voiam suspensie sport :)) Mai bine o las asa.
|
La drumurile care sunt in RO numai suspensie sport ii mai trebuie:)))
|
Pai daca i-ai pus prelungirea aia acolo... Eu chiar nu ii inteleg pe aia care isi coboara masina, apoi pun o bara d-aia mare, sau o buza/prelungire ca sa ai ce sa dai in borduri cu ea...sa rupi toata bara dupaia... mai ales la Tico e fragil, si daca ai viteza iti trage toata parte din fata cu prelungirea... nu mai zic de altele.... Ai zis ca in primavara o repari, eu zic sa iei in calcul sa lasi bara fata simpla, stock, asa cum o cumperi....
|
M-am gandit si eu la varianta asta... si daca renunt la prelungire pot sa ii modific si suspensia
|
Quote:
|
Eu pe fata am 1.5 spire taiate, nu stiu cati cm inseamna asta... (daca e nevoie masor, am alte arcuri de rezerva si ma uit la alea cat s-a dus) Oricum, pe o strada acceptabila, atingeam zapada pe jos... si in primvara vreau sa o las si mai jos (asta inseamna sa fac ceva si la scut, eventual ceva custom :lol:)! Prelungire la mine pe bara nu o sa vezi! Nu de alta, dar nu am chef sa rup nimic la masina... si il sfatuiesc pe Stefan sa puna intai suspensia, apoi sa vada daca e acceptabil pentru drumurile care le frecventeaza sa aibe si prelungire... Parerea mea :D
|
Aveti idee cam cat ar costa modificarea suspensiei? Adica daca se gasesc si amortizoare sport sau cat costa sa le intaresc pe astea. La arcuri nu ar fi o problema sa mai tai din ele.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning