![]() |
Re: Porsche 997 Turbo Vs Lamborghini Gallardo Vs Sl 55 Amg
997 TURBO. nu iei ochii oamenilor, dar ii lasi cu ei in soare...
|
Pentru cine vrea un 4x4 bun,Nissan Patrol costa sub 30.000 EURO CIP...
|
aici avem doar porsche sl55 si lambo....n pare rau:paper:
|
Quote:
|
cred ca era putin ironic referitor la lamborghini :D
|
totusi.....si sl 55 amg este o masina frumoasa...dar parca este prea comuna la noi...si nu prea sunt ingrijite..vad k 997 turbo si a intrat in paine deja sunt vreo 8..:D...gallardo e consacrata deja...:wink:
|
Nu are rost sa zic ce aleg, avataru si semnatura vorbesc de la sine.
Daca ar fi sa zic niste chestii naspa despre masinile astea (unele subiective, altele nu) as zice asa: 1. Porsche-u poate fi un pic plictisitor pt cei care cred ca o masina e exotica doar dupa cum arata la exterior. 40 de ani de evolutie nu pot produce altceva decat o masina aproape perfecta. 2. Lambo Gallardo are pe consola centrala controalele de climatizare de la A8. Halal exclusivitate. Urla ca un monstru turbat si de abia indeplineste normele de poluare (adica 2 mari plusuri care compenseaza cat de cat consola aia centrala)! 3. SLu are un motor bengos, un sound demential, dar din pacat e masina de autostrada, adica nu e genul meu. In rest, legenda traieste atat timp cat cei de la Mercedes nu o vor spurca cu vre-un diesel (au avut un SL 400 CDI anul trecut pe la nu-stiu-ce salon, dar l-a umplut lumea de oua si rosii stricate...) |
Lamborghini Gallardo: 175.000$
Mercedes SL55 AMG: 125.000$ Porsche 997 Turbo: 123.000$ Pentru acelasi pret, sincer as alege Porscheul. In primul rand e mult mai rapid. Inauntru, SLul e mai luxos, dar nici Porsche nu se lasa prea jos. Interioarele de la 911 sunt foarte bine concepute, ergonomice. La o diferenta de pret asa de mica Porscheul mi se pare mult mai tentant. Lamborghini nu intra in discutie, fiind cu 50.000 mai scump. |
sl 55 amg prefer ca este o masina care nu te dezamageste niciodata. este printre preferatele mele. intre cele 3 sl-ul castiga la confort dar pierde la pret
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
pe primul loc la mine e porschele.....pe 2 sl 55 amg...si pe 3 lambo....
|
Quote:
in condus normal, restul pot sa dezamageasca mult mai mult decat un SL. Sl-ul e mult mai potrivit ca daily driver decat celelalte 2. Pe lumea asta nu exista numai mersul cu masina sambata la nurburbring. Mai se duce omu la servici prin trafic, la un gratar pe un drum mai prost, mai treci peste niste gropi (bucuresti sau oriunde altundeva) etc.... |
Jurnalistii care au testat in paralel Porsche 911-997 GT3 contra Porsche 911-997 Turbo contra BMW M6 au tras concluzia destul de surprinzatoare ca GT3 e cel mai usor si relaxant de condus si cel mai potrivit ca masina de uz general ("daily-driver") :D SL nu poate fi mult diferit de Seria 6 la comportamentul rutier, din moment ce au fost concepute sa se concureze una pe cealalta
~Nautilus |
Quote:
|
n-am citit absolut nici un post de aici...insa comparatia asta e de cacat...cine alege altceva in afara de 997 turbo mi se pare un inapt...as alege 997 turbo si in fata la murcielago cu ochii inchisi...in pm cu porsche faci si piata si dai rusine si la lamborghini,ferrari etc
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning