![]() |
Re: Taxiuri
avem si dalea cateva :P exemplu PASSATU lu MARIUS , ala care are o usa neagra :) masina aia merge super super bine , mai avem un BMW galben mai vechi care ii in curs de modificare , o dacie NIRACUZ sau cum masa ii :lol:
|
avem si un logan cika tunat :)si o data am stat intrun vento cu dvd player si instalatzie audio in spate :D
|
Quote:
|
este un logan alb modificat arata fain...;);) cu nr bya poate il stiti;);)
|
Taxi IBIZA ROSU ... "Xtreme Dimension of Sound"
Opel Combi "CRS" verde ... Tot un Opel Combi ... tot verde ... "Xtreme Dimension of Sound" un Bora Albastru cu DVD PLAYER ... Passat Combi ... "MAD" ... cica V6 4motion =)) ... Ford Mondeo roshu ... (model 2000+) Logan ... BYA ... Opel combi ... galben (imi scapa nr.de inmatriculare...) "YELLOW LEMON" BMW-ul 5`aru ... :) a mai fost un BMW 3`ar a lui ATY ...dar l-a dat...a zis ca nu are rost sa faci taxi cu asha mashina .... acuma are un LOGAN pe care a avut jante pe 17" :) ... tot ATY a avut shi un GOLF IV :) AUDI a6 ... model 2000+ ... GOLF V :) astea sunt cateva din care mi-am amintit ... :-p ... |
da am fo si cu un POLO albastru cu NR BHR , ce instalatie de sunet are , pfuai de capu meu ruperae :) , un logan alb care are 2 tevi de evacuare asai ? am vb cu tipu , si o zis ca inca o teava ii pusa de forma ca astepata sa se duca toba care o are acuma si atunci o skimba cu allta spor :) si atunci vor fi 2 tevi pe bune :P
|
Quote:
|
Quote:
eh...numai iarna asta .... ca dupa aia .... :twisted: :-) |
ca dupaia ce ? :)
|
Quote:
|
io mai am pana in iarna :) si apoi o sa fiu pieton dar mai rar :P
|
Ceva poze nu se pun? ....Topicul e destul de interesant..
|
Vladutz stai sa prindem masinile in trafic , zilele astea imi vine K750`u de la resoftat si o sa am "aparatu foto" cu mine tot timpu :)
|
Mai este o solenza cu muzika de la Xtreme Dimension of Sound!!! las' k fac azi ceva poze!!!;):);)
|
maine...cum am o zi de frekat menta.....:D va propun cva :)
cine vrea...mergem prin horash sshi tragemmm poze...<:) :D ...cine vrea sa vina...vb pe " IAHUUU " ....shi dupa aia poate mergem shi la un suc\apa plata\apa minerala..ce vretzi voi :-p |
| All times are GMT +2. The time now is 19:10. |
- Copyright 2026 4Tuning