![]() |
nonamee eu vin dar sa nu treaca peste bugetul impus ca sunt stramtorat rau. Duminica in spate la Capitol la 11.30-11.40 sunt prezent dk nu apar probleme mari, si o sa am grija sa nu fie :wink:
Aparat foto am si eu dar memoria e cam mica 16+8 :oops: dar dk credeti ca merita iau camera video si o caseta. iar in legatura cu mesajul dinainte e distrus saracul ca si experientza mea in a cita mesaje :P |
Daca mai este un loc vin si eu (80% sanse sa fiu prezent). :)
|
ba daca il conving pe fratemiu sa se trezeasca venim si noi cu masina...daca nu...vin cu voi...daca ma luatzi...dar totusi nonamee..crezi ca vei putea sa conduci dimineatza ?
|
3 Attachment(s)
Iaca pozne:
|
3 Attachment(s)
More...
PS: Audi e preferatul meu - 2.5tdi la fo' 220+ CP :shock: |
deci pana la urma a fost tuning show in oradea sau nu ?
|
3 Attachment(s)
you bet your 'ss :oops: it was, si inca cum.
sa pun si eu niscaiva poze ca oricum Jeff mi-a luat-o inainte. Atentie sunt extra-large :shock: |
3 Attachment(s)
you bet your 'ss :oops: it was, si inca cum.
sa pun si eu niscaiva poze ca oricum Jeff mi-a luat-o inainte. Atentie sunt extra-large :shock: |
3 Attachment(s)
nu e gata inca...nici pe departe
|
3 Attachment(s)
putin si pt bikeri :wink:
|
3 Attachment(s)
Americanu traznit cu miile de Watzi.
io ma-ntreb ca orice om cand vad atatea 'scule', da cat curent consuma alea ca dk baga volumu' la max moare dieselul de sub capota :lol: |
3 Attachment(s)
acu sa vedeti si dieselu' de care ziceam.
micutz, nu? prost a fost cand a schimbat V8-ul de 7600cmc cu un motorinar de Scorpio din cate am inteles, care are 2500cmc. e bine dk mai are si timp sa se gioace cu PS2 din spate :D |
2 Attachment(s)
sa vedeti acu ce jenti are, cu spinnere cromate. Si da, mai si functioneaza.
io nushtiu ce material avea pe cabina si pe capota in spate, ca se simtea fain la pipait, nu era piele e clar dar avea o textura dragutza dar cam uzata de timp |
3 Attachment(s)
mai urmeaza un Rekord E care dupa spusele proprietarului zelos, cica a prins 270km/h pe aeroport. cu un motor de doar 200 cai de la Omega 3.0i 6 in linie :!: :?: sa fim seriosi.
nu pot crede asa ceva. |
2 Attachment(s)
un Omega M V6 de 3.0, Caaaam mare.
si unele tot nu isi pot lua ass-ul de pe masini :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning