![]() |
Re: E36 - B 178 BMW Compact
Are cineva idee cam ce se mai potriveste de pe sedan pe compact? discuri spate, suspensie, faruri etc ?
|
Quote:
esti tovaras cu Robu batalar vantu de RRRRRRit !!! cand il mai vezi sa il pui sa zica tabla inmultirii cu "3" :lol: cazi pe jos d ras :lol: :lol: frumoasa masina ai grija d ea in conntinuare:D |
Quote:
Chiar ma intrebam cum s-a intamplat de nu ai gasit/scris pe topicu asta :)) Chiar daca nu prea ma bag in seama pe topicuri - citesc tot, si e plin forumu de tine :)) - nu e topic despre masini/piese in care sa nu gasesc post de-al tau. Numai bine, si good luck cu IS-u ala cu table rosii :)) Stima Sarageaua |
Quote:
acum ca am gasit topicul si (spui ca ne si cunoastem :D..probabil sigur ne stim dar de cand nu am mai trecut p la robu la bloc am uitat lumea de pe acolo ) pisica mea cu table lolo asteapta multe schimbari :D o sa vezi cand redeschid topicul alta masina :D |
Din pacate masina se vinde/schimba - daca i-a placut cuiva si e interesat, asta e topicul: https://forum.4tuning.ro/482-masini-b...ml#post3912199
|
S-a dat, se poate inchide/sterge.
S-a dus! Urmeaza un proiect tot pe E36 Cazan. ....pardon SEDAN :D Se poate inchide/sterge
Stima Ioan |
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning