![]() |
Re: Intalnire colectionari Buzau
Azi a avut loc intalnirea! Din pacate am fost iarasi numai 3 persoane.Unii au dormit:lol: altii au avut de munca...etc.Data viitoare sper sa se adune mai multi.
In fine,a fost multa distractie si voie buna.Ne-am intalnit prima data in Parcul Crang unde am facut ceva fotografii iar mai apoi am intrat sa mancam ceva.Lumea s-a simtit bine si asta a fost tot ce a contat. Am fost eu,sergini0 si MeMutzu(Laur).Machetele:Mercedes 190 2.3 Autoart(sergini0),BMW M6 Revell(Laur),Porschem 911 GT3 Norev (Laur),Harley Davidson FXDB STURGIS Maisto(Alin). Pozele vor fi urcate de Sergiu pe site si speram sa va placa! |
15 Attachment(s)
În sfârşit! îmi pare rău dacă am ţinut pe cineva în suspans dar m-am întârziat puţin cu prelucratul. Întâlnirea de azi a fost ceva mai săracă(în machete) decât prima pentru că a fost friiig!:x (de-aia sunt şi mai puţine fotografii)
De nins nu a nins dar a avut 'grijă' Alin să dea un bulgăre printre machete:rolleyes2, de-aia în ultimele fotografii e ceva mai multă zăpadă pe masă, în rest nu au fost probleme. A fost foarte frumos, doar că ar fi fost mai bine să avem condiţii mai bune, următoarea întâlnire credem că o să aibă loc undeva înăuntru, cum ar fi fost bine şi azi dar era închis unde speram să mergem, aşa că ne-am consolat cu o masă din parc:-)... Dacă mai sunt colecţionari din Buzău sunt bineveniţi la următoarele întâlniri.;) |
Quote:
|
faine de tot pozele, bravo baieti!
Cu parere de rau-mai mult pentru mine-aici zic ca Mercu bate la fund M6-le.Mercul este splendid!!! Si eu trecut pe lista mea.Faine poze! |
A fost destul de bine doar ca a fost frig ...i.Laudele primite pt poze le primeste Sergiu,iar Alin a fost "sufletul petrecerii".A fost o zi foarte frumoasa asta e important:D
|
Prima intalnire a fost minciuna pe langa asta:!::!::!:
S U P E R B |
Poi..... pe mine nu m-a anuntat nimeni :sad: Nu mai stiu cu cine am vorbit dar parca asa ramasese:!: Data viitoare dati si voi un p.m. ceva...
Si felicitari baieti, frumoase foto. |
Frumoase machetele Laure :D
|
Multumesc,dar nici Sergiu sau Alin nu sunt mai prejos.Poate data viitoare o sa ne onorezi cu prezenta.Un an nou fericit tuturor!:-)
|
Frumoase pozele! BMW-ul face tot p'acolo !, e superb 8)
|
Porschem 911 GT3 este pata de culoare in peisaj. bravo la cat mai multe intalniri si poze profi.bafta
|
Quote:
Tin sa va felicit pentru ce ati realizat voi, imi place la maxim M6, culoarea in mod deosebit. Sper sa nu vorbesc degeaba, in sensul ca as dori sa fie ceva realizabil, la primavara-vara, mi-ar placea o sesiune foto cu voi. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Reusit meet si poze superbe, sunt chiar tari Porsche`ul si M6, asa intalniri sa tot fie !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning