![]() |
Din pacate ati pus anuntul cam tarziu, dar oricum cred ca vor fi cativa din 4ss acolo...multa bafta tuturor participantilor, cat si organizatorilor!
|
Cam ai dreptate. Nici mediatizare nu am avut. Asta e. Am aflat tarziu ca putem face SIGUR ceva acolo. Pana nu am vazut \"negru pe alb\" nu am postat nimic . Am zis ca e mai bine asa .
|
Sorry Bogdane dak n-am avut cum sa anuntzam mai din timp :oops: ...totuji anuntzul este postat de 3 zile !
|
imi pare sincer rau ... Insomnia nu are cum sa ajunga ...
a fost anuntZata treaba prea din scurt ... si o mare parte din membrii sunt plecatzi ... mai incerc in dimineata asta sa mai trag de oameni ... dar nu pot promite ... bafta! |
-Se pare ca vom fii prezenti acolo dar nu in numar mare . Daca cineva de la NSL va avea placerea sa participe la vre-o proba este liber sa o faca.
|
See u all there than !
Sa speram k tota lumea e pregatita pana la ora asta ! :mrgreen: |
Poze, filmulete, vor fi?
|
carunte.... adica sure... adica sigur :wink:
|
Destul de reusit Showl.Multe masini frumoase,mult fum,multa lume.Felicitari organizatorilor.
|
Pacat ca n-au fost mai multe masini, si \"pista\" mai lata o leaca ca sa nu stai cu frica ca-ti spargi ceva pe la masina in bordura,
In rest a fost ok, :peace: pentru Cioara (cred ca el era sper sa nu confund persoana) care a facut spectacol. PS: pe cand si unde vedem si noi filmuletzele, pozele, clasamentul, ... |
Filmulete si poze sunt deja la evenimente. Or sa mai apara cateva.
|
|
felicitari pentru eveniment!
Am auzit ca a fost frumos de tot!Din pacate nu am putut ajunge(saptamana asta am muncit ca dreacu.........)dar pe viitor sper sa nu mai ratez ocazia! Inca o data felicitari organizatorilor! |
LEGAL RACING
Nu vreau sa fac prea multe comntarii obiectile mele le voi discuta direct cu membri MR, orcum ii felicit pentru demonstratia tinuta in Plopeni. |
ZerO_Cool schimba-ti si tu poza aia cu mustangu ala ca e a mea..si nu vreau sa ne incurce lumea draq...nu ca n-as fi The one and only Hooliganu`.. :) ... In legatura cu subiectul, cam tarziu ati afisat ceva...trebuie cu cel putin 3 zile inainte dupa parerea mea...ca eu abia vineri seara am aflat fara sa vreau...Vedeti si voi cum organizati si faceti data viitoare sa afle lumea mai din timp.Ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:01. |
- Copyright 2026 4Tuning