![]() |
Re: Lancia Beta Cupe 2000
Quote:
sal ....am vazut ce ai scris ......pot sa iti spun parerea mea ....masina germana e sfanta ca si durabilitate in timp ...performante ....dar o masina italiana din pct de vedere al design ului nu se compara cu nimic ......si sunt destul de fiabile si sportive ....depinde si cum le intretii :) |
Quote:
|
saru'mana pentru aprecieri :)
|
Quote:
in bv de obicei in livada postei ne strangem acolo la masina de poiana |
aha ......pai vorbim daca vrei , lasa mi nr in pm ....si ne auzim la tel
|
Quote:
|
Vrea cineva o Lancia Beta trevi, 1981, 110 CP ?
|
poze poti sa pui ?
|
frumoasa bijuteria .... batrana dar trage ... dupa parerea mea ... . la fel k si lancia niva .... pare batraneasca dar merge ... Lancia Power...
|
lancia niva ???????.........
|
Quote:
|
hahahhhahha, asa e ......
|
salut!! felicitari ptr ,masina ta ..nu sunt eu un prea mare cunoscator de italience dar pot sa spun ca asta chiar mi-a placut...poate niste jante cu niste gume cu balonaj mic ar face-o si mai frumoasa ...felicitari inca o data
|
sal. nu am mai postat de mult aici revin cu cateva amanunte. 1:Cineva a spus k are 4 trepte (are 5 trepte) 2:viteza e atinsa pe benzina 3: mici modificari > bujii cu 4 electrozi , filtru aer high flow , aprindere schimbata (delco fara platina )..... si ingrijire maxima :D
|
Quote:
Quote:
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...05399a7809.jpg totusi nu am intzeles cum ai ajuns la concluzia ca ai ajuns la acea viteza avand in vedere ca vitezometrul se termina la 200 km /h Numai bine |
| All times are GMT +2. The time now is 14:10. |
- Copyright 2026 4Tuning