![]() |
Re: Recomandari telefoane mobile
nokia ... poate gasesti un 6680 la vreo 5.500 doar telefonul fara incarcator cablu si alte minunatzii... ala e telefon adevarat de banii astia
|
ce parere aveti despre samsung d800??? am gasit la cineva si ma cam tenteaza sa imi dau telefonu( nokia 6230i) si sa-l iau pe ala
|
eu am d 600 si e super tare....
|
http://www.gsmarena.com/samsung_d800-1355.php uite samsungu d 800, e belea telefonu, da k750 are camera de 2 mp, si face niste poze super.pe mine ma bate gandu sa;mi iau un k750, de la orange cu 5 mil.
|
Ia-ti sagem...nu-mi sariti in cap dar in afara de telefoanele cu sistem de operare pe ele[symbian,windows si mai era un sistem de operare folosit doar pe un anumit tip de telefon]platiti doar brandul...sagem e ieftin si bun ia-ti un myx8 sau unobosit de telefon acum si dupa aia iti iei my900c ca acus apare-->http://www.gsmarena.com/sagem_my_900c-1505.php .P.S.:are card si irda ;)
|
yap sunt noul posesor al unui SE k750i.
|
Sunt si eu interesat ... spune si tu daca esti multumit,cum face pozele,cum se aude...bla bla
|
5 Attachment(s)
se aude belea , are si equalizer pt melodii, filmuletele sunt de calitate medie, pozele sunt prea tari, telefonul asta are tot ce vrei de la el . daca mai vrei sa stii mai multe (dar nu prea multe ca deabia ieri l'am luat), bogdan_gangsta <<<adresa YM.
ps filmuletu e editat cu un program de'al telefonului |
ce parere aveti de un d600E ? isi merita banii ? care aveti dati-va cu parerea :)
|
Quote:
|
in perioada asta cel mai bun tel si la pret f.bun mi se pare Nokia 6233 ... 2mpx, 8x zoom, 3G, la vodafone-750RON , ma bate gandu la unu :)
|
Am mai avut si eu 2 SE si am avut probleme la joystick,se pare ca asta e problema generala la sony ericsson...de nokia in schimb nu am ce sa zic...
Face misto poze,dar nu e de ajuns ca sa fie un potential telefon .... |
1 Attachment(s)
SE k750i l-am butonat si este un telefon foarte bun...poze bune,player mp3 foarte bun[minimalizare,cam ca la toate se cu mp3],are tehnologia quickshare si multe altele...insa la filmat suckz!!!Doar 6fps...un film facut la bunica acum ceva timp cu sagemu` :twisted:
|
yo cred k sunt bune cele de serie 60 s q symbian,k bagi ce vrei pe ele,yo am un 6600 s mere perfect stau s pe mess dp el doar dp orange s nu costa mult foar la trafic
|
parerea me mreita sa iti iei un symbian(dar dac il iei sh ai grija sa nu aibe probleme cu softul),7610 desi e cam depasit se tine bine.Daca vrei un tel ieftin cu mp3,1.3mpx,...etc i-ati un nokia 6230i sau un sagem MyX6-2(superr telefon sagemul,are ecran 262mii culori si mult mai mai mare ca 6230i si dupa mine filmeaza mai bine dar acuma sti cum e fiecare telefon are avantajul si dezavantajul lui)eu sunt fost posesor de sagem si telu a functionat superrr dar l-am vandut pt a trece pe symbian si normal pe 3G
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:17. |
- Copyright 2026 4Tuning